La bomba que ha revelat Telecinco i que canvia 'Sálvame'

El programa de cor estrella estrena la versió 'cereza' per cobrir l'estrena de 'Amar es primavera'

'Sálvame'
Telecinco crea 'Sálvame Cereza' per acollir l'estrena d''Amar es primavera' | Sálvame

Cada vegada que 'Sálvame' anuncia una fruita per a definir una de les franges del seu programa sembla que ho fa de broma. La primera versió a estrenar-se va ser 'Sálvame Limón', i va seguir-li 'Sálvame Naranja'. Més tard, quan Telecinco es va veure obligat a suprimir 'Pasapalabra', van treure's de la màniga 'Sálvame Banana' per a cobrir la franja fins a pràcticament l'inici de l'informatiu de Piqueras.

Però ara la cadena ha decidit innovar i afegir-ne una nova al seu fruiter televisiu. L'afortunada ha estat la cirera, que donarà lloc a 'Sálvame Cereza' —evidentment—, un nou espai que s'emetrà de manera ocasional el pròxim dilluns 3 de febrer, a les 16 hores. El motiu no serà un altre que acollir l'estrena de la nova sèrie turca de Divinity 'Amar es primavera'. L'especial contindrà l'emissió del primer capítol de la sèrie i, després, Divinity reproduirà el segon episodi.

L'èxit rotund de les sèries turques

Mediaset ha decidit apostar fort amb les sèries turques i, veient les bones audiències, sembla donar bon fruit. Gran part d'aquest èxit es pot atribuir a l'actor Can Yaman, que ha revolucionat sense dubte els espectadors espanyols.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari