Pla del presentador Carlos Lozano en una gala de GH VIP

Canvi total de vida per a Carlos Lozano: A Telecinco no en donen crèdit

Fa diversos mesos que Carlos Lozano es troba desaparegut del món televisiu

Carlos Lozano fa ja molt que va deixar d'aparèixer a la televisió. En certa manera, sembla que ha decidit allunyar-se d'un món que en els últims temps no li ha donat totes les satisfaccions del passat. I aquesta mesura radical sembla que ha descol·locat aquells que el coneixien a Telecinco.

La seva absència no només s'ha produït en els programes televisius. De fet, són molts els que veuen estranyats com s'ha reduït a zero la seva presència en els platós. Però és que també sembla un autèntic fantasma a les xarxes socials.

Fa molts mesos que tampoc s'ha dignat a publicar res en els seus comptes oficials. Ens hem de remuntar al passat 17 de març per a poder llegir el seu últim missatge.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Vull donar les gràcies a totes aquelles persones que m'escriviu donant-me forces per la mort de la meva germana. La meva família i jo us agraïm les mostres d'afecte rebudes. Una abraçada enorme per a tots», escrivia al seu compte d'Instagram.

Possiblement, amb aquestes paraules es pot entendre el motiu que l'ha portat a mantenir un total silenci. La pèrdua sobtada de la seva germana María Pilar el 12 de març és un cop que el presentador encara no ha pogut superar. I aquesta li arribava pocs dies després que es produís la mort d'Àlex Casademunt, el 2 de març.

Molts que el coneixen creuen que ha estat l'últim que necessitava per acabar d'enfonsar-se. Així mateix, també feia molt de temps que tenia una gran llosa sobre la seva esquena i que estava va acabar sent massa pesada.

La seva reacció ha estat la de mantenir un total silenci sobre com es troba. La periodista Joana Morillas explica a 'ABC' que no ha canviat el seu número de telèfon, però no contesta a les trucades. També li haurien assegurat que Carlos Lozano llegeix els missatges, però que també prefereix no contestar.

Aquells que l'estimaven, li haurien explicat que va acabar totalment saturat del món del cor. No va poder suportar els enfrontaments generats amb les seves dues ex, Mònica Hoyos i Miriam Saavedra. El seu pas per 'GH VIP' va ser un autèntic calvari per al presentador.

Cal recordar que les dues van coincidir en una mateixa edició. Però, Lozano va estar fent de defensor de Saavedra. Un conflicte entre els tres dins de la casa, li va acabar convencent per abandonar el seu lloc com a col·laborador del 'reality'.

Carlos Lozano està a l'espera d'una nova oferta professional a la televisió

Aquests mesos d'absència en televisió no semblen haver-li afectat en el pla econòmic. Des del seu entorn haurien confirmat que no li va malament malgrat no tenir ja uns ingressos fixos. No es decideixen a confirmar si ha venut una o dues de les seves cases.

El que sí que sembla segur és que té prou matalàs per no haver de veure's una altra vegada sotmès al calvari de programes com el 'Deluxe'. Aquesta fase de la seva vida és totalment aigua passada. Sobretot, pel fet que també ha decidit passar pàgina amb Miriam.

Són moltes les anades i vingudes que han tingut durant els últims anys. Però ell va decidir posar punt final de manera definitiva. En l'amor, es parla que durant el confinament va arribar a conèixer a una altra noia sobre la qual no es coneix res.

Però fora d'aquesta il·lusió, el que més ha desitjat durant aquests últims temps és tornar a la seva faceta de presentador. Després de presentar 'GH VIP', realment va creure que li oferirien algun altre projecte, com 'Granjero busca esposa'. Finalment, després de passar per 'Supervivientes', es va acabar resignant al fet que a 'Mediaset' ja només el veuen com un personatge.