Emma García presentant 'Viva la Vida'

Emma García revoluciona els fans anunciant un gran canvi de vida: «Final»

La presentadora de 'Viva la vida' ho ha confessat al seu compte d'Instagram

Molts són els presentadors i les presentadores de Telecinco que aquest estiu han gaudit de les seves vacances. Aquest ha estat el cas d'Emma García, que està al capdavant del programa de les tardes dels caps de setmana, 'Viva la vida'. Durant la seva absència ha estat substituïda per Toñi Moreno, qui va començar a conduir el format quan va néixer, abans que Emma.


No obstant això, la basca avui és notícia pel canvi en la seva vida que ha decidit anunciar als seus fans a través de les xarxes socials, canvi que posa punt final al seu descans.


La notícia que ha donat Emma

Mitjançant el seu compte d'Instagram, Emma Garcia ha donat a conèixer als seus seguidors que arriba el moment de dir adeu a les vacances estivals. Cal tornar a la feina i ho farà aquest pròxim dissabte, 6 de setembre.


Emma García ho ha anunciat compartint diverses fotografies seves al costat de la mar, imatges que ha acompanyat del següent missatge: «Final de l'estiu amics, i començament de la temporada aquest dissabte! Amb ganes de veure-us i sentir-vos, @vivalavidatele5 al vostre costat».


Molts dels seus incondicionals han comentat aquesta publicació i és que se senten feliços pel seu retorn. També ho han fet però alguns col·laboradors del programa, com Luis Rollán, Isabel Rábago o fins i tot Marisa Martín Blázquez. Aquesta última li ha escrit aquest missatge: «Esperant estem, Majestat».
 

No hem de passar per alt, de totes maneres, que no tota l'audiència està contenta amb el seu retorn. I és que durant dies les xarxes socials s'han mostrat molt a favor de Toñi Moreno com a conductora del programa, qui ha estat substituint-la.

Nombroses són les veus que s'han alçat demanant a Telecinco que sigui la gaditana qui segueixi al capdavant del programa. No obstant això, la cadena no ha fet cas a aquestes peticions i Emma García torna de manera imminent a la petita pantalla.