Plató de Viva la Vida, programa de Telecinco

Una decisió de Telecinco posa en perill 'Viva la vida' i Emma García

El programa podria començar a notas els canvis a partir de la setmana vinent

Toñi Moreno ho va encertar plenament quan va tornar a presentar 'Viva la vida' durant aquest estiu: els programes no són de ningú. Encara que la presentadora es referia als presentadors que van passant pels diferents formats de la cadena, aquesta lògica podria aplicar-se ara a l'equip directiu que mouen els fils dels programes més populars de Telecinco. Quan el programa es va estrenar l'any 2017 estava dirigit per Silvia Fonseca, amiga de Toñi Moreno i amb la qual va fer tàndem durant molt de temps.

L'any passat el programa va canviar la seva cúpula directiva i va rebre a Raúl Prieto, un dels fundadors de 'Sálvame', per a afrontar el repte de coordinar el format, comptant amb la complicitat de Mediaset i de la productora responsable del programa, Cuarzo.

Mediaset aposta fort per Raúl Prieto

Prieto va sortir de l'univers 'Sálvame' amb la intenció d'afrontar  reptes diferents i això li va portar als caps de setmana de la cadena, sumant-ho a més als debats d'alguns 'realitys' com els de 'La isla de las tentaciones' i que també estan sota la seva batuta i de la productora de 'Viva la vida'.

Ara hi ha alguna cosa que canviarà en la vida de Prieto, i és que Mediaset ha decidit oferir-li un contracte de cadena per a dirigir els programes que considerin oportuns, desvinculant-ho així de la productora per a la qual treballava. Aquesta jugada solament té un sentit i vindria vinculada amb una picabaralla que han tingut la cadena amb Cuarzo, perquè Mediaset va demanar als responsables de la productora que ampliessin els lliuraments de l'última temporada del programa i aquests es van negar en no arribar a un acord econòmic que els seduís.

Cuarzo podria perdre el control de 'Viva la vida'

Amb el fitxatge de cadena de Prieto, no seria gens estrany que Mediaset decidís partir peres amb Cuarzo i assignar la producció de l'espai a una altra productora ja existent i amb Raúl Prieto com a director, formant ja part del gruix de l'empresa audiovisual de Paolo Vasile.

Entre les productores amigues de Mediaset es troben Bulldog (Supervivientes), La fàbrica de la tele (Sálvame) o Unicornio (El programa de AR). Veurem quins viratges fa ‘Viva la vida' en els pròxims dies i els canvis visibles que es podran veure en els seus lliuraments dels dissabtes i els diumenges.