El logo de Telecinco als estudis de la cadena

Canvis a Telecinco: La cadena té altres plans per a Jorge Javier Vázquez

La cadena ha fet alguns canvis a la graella per a millorar l'audiència

Jorge Javier Vázquez viu un dels seus moments de la seva carrera professional. El català ha aconseguit posicionar-se com un dels presentadors més reconeguts dels realities de la televisió i dels espais de societat gràcies al paper que ha exercit com a conductor dels programes més populars de Telecinco. A més de seguir davant de 'Sálvame', l'espai que fa més d'una dècada que omple les tardes a la cadena, aquest 2021 també s'ha aventurat a ser la cara principal de la nova edició de 'Supervivientes' i, juntament amb Carlota Corredera, presenta el programa sobre la docusèrie de Rocío Carrasco. I, per acabar-ho d'adobar, Jorge Javier s'acaba d'endinsar en un nou projecte d'aquest canal.

L'estratègica decisió de Telecinco per a millorar l'audiència

Telecinco ha decidit renovar un dels principals espais de la seva graella setmanal, i per a això també ha volgut comptar amb la presència del català. La cadena ha afegit un nou espai sobre 'Supervivientes,' i Jorge Javier Vázquez, amb Lara Álvarez, serà l'encarregat de presentar aquesta gala, que s'emetrà els dilluns a la nit. Així doncs, el canal ha decidit ampliar el ja conegut microformat 'Supervivientes: Última hora' per omplir el buit que ha deixat 'Señoras del (h)AMPA', ficció que a partir d'aquesta setmana es veurà els dimecres a tres quarts d'onze de la nit a Cuatro i que competirà diretament amb les noves entregues de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', 'Estoy vivo' i 'Mujer'. 

Dilluns passat, 26 d'abril, la sèrie creada per Carlos del Hoyo i protagonitzada per Toni Acosta, Núria Herrero, Malena Alterio i Mamen García va recollir unes dades d'audiència tremendament baixes. La ficció només va aconseguir 776.000 espectadors i un escàs 6,3% de quota de pantalla. 'Señiras del (h)AMPA' va ser superada per la resta d'ofertes emeses en les grans cadenes nacionals, i ara Telecinco ha decidit prendre una dràstica decisió al respecte. Les males dades d'audiència que ha recollit aquesta sèrie de televisió han fet que la cadena hagi optat per treure-la de l'horari de màxima audiència i s'hagi assegurat una bona recepció del públic donant més rellevància a un dels programes més reeixits del canal.

El nou espai de Telecinco

Telecinco ha confirmat que aquest nou espai tindrà l'essència típica d'una gala de 'Supervivientes'. A més de comptar amb Lara Álvarez, al plató també hi haurà convidats, que analitzaran l'actualitat que arriba des de l'illa d'Hondures. A més, Jorge Javier Vázquez podrà entrevistar Antonio Canales, el primer concursant expulsat de la nova edició del reality, que ja es troba a Madrid després d'una breu experiència al concurs més dur de la televisió espanyola. D'altra banda, la nòvia de Tom Brusse, Sandra Pica, tindrà la possibilitat de contactar amb la seva parella després d'haver confessat que tenia alguns dubtes sobre la seva relació.

Així doncs, el resum que sol gravar Lara Álvarez es convertirà en una quarta gala setmanal en directe sobre 'Supervivientes' que comptarà amb la presència de Jorge Javier Vázquez com a mestre de cerimònies. No obstant això, serà un espai que tindrà una durada bastant més curta que les altres i que finalitzarà al voltant d'un quart d'una de la nit.

Amb aquest canvi en la graella, Telecinco comptarà amb quatre gales dedicades a aquest reality tan popular. Dilluns s'emetrà 'Supervivientes: Última hora'; dimarts, 'Supervivientes: Tierra de nadie'; dijous, la gala; i diumenge, 'Supervivientes: Conexión Honduras'.