YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La cara amagada d'Iker Jiménez que el 'rei del misteri' amaga a la seva audiència

El govern ha volgut censurar el programa 'Cuarto Milenio' i Iker Jiménez revela el motiu

Primer pla d'Iker Jiménez a un acte promocional
Iker Jiménez ha de conviure amb moltes crítiques | GTRES


Iker Jiménez s'ha convertit en tot un referent en el món dels fenòmens paranormals gràcies al seu programa 'Cuarto Milenio'. El presentador del programa s'encarrega de revelar els misteris més ocults d'esdeveniments que han marcat la nostra història i que encara segueixen despertant intriga.

De fet, Iker i el seu equip van ser els primers a alertar sobre el perill de la Covid-19, després de sortir el primer brot a la ciutat xinesa de Wuhan, i la seva expansió imminent pel món fins a convertir-se en pandèmia quan ningú s'atrevia a parlar-ne.

De fet, Iker va estar a punt de perdre el programa per haver confirmat la pandèmia de la Covid-19, però finalment ha tingut la raó i fins i tot ha estat guardonat per la seva recerca sobre el coronavirus. No obstant això, molt poca gent coneix com és Iker Jiménez darrere de càmeres. 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La seva història d'amor amb Carmen Porter

Carmen Porter és la mà dreta d'Iker Jiménez a 'Cuarto Milenio', però també és la seva companya de vida. Es van conèixer amb 20 anys, quan encara eren estudiants de periodisme. Dues dècades després, Iker i Carmen segueixen molt units per l'amor i per la passió que comparteixen.

La parella assegura gaudir dels fets sobrenaturals i fins i tot la seva filla Alma, de 9 anys, ja és una apassionada d'aquest món. Així doncs, no sorprèn que hagin estat anomenats com 'Els Warren' espanyols. Tot i això, Carmen ho té molt clar: «Encara que acabés el programa, seguiríem investigant i parlant del mateix».

Iker Jiménez ha de fer front a moltes crítiques

Malgrat tot, la parella rep molt crítiques, que posen en dubte la veracitat del que s'explica a 'Cuarto Milenio'. Per aquest motiu, Iker Jiménez ha esclatat contra 'els haters' que menyspreen la seva professionalitat i titllen d'«excessivament alarmant» tot el que diu el presentador sobre la Covid-19

«Ja no estic per ximpleries», ha assegurat en el seu programa de Mtmad 'Milenio Live'. «No em prengueu el pèl, perquè hi ha gent propera a la meva família que s'està morint a l'UCI», dirigint-se a tota aquella gent que encara posa en dubte la perillositat del coronavirus. De fet, el periodista no ha dubtat en criticar al govern, acusant-lo d'haver intentat censurar el programa per haver parlat sobre el coronavirus abans de temps. 

El moment en què gairebé perd 'Cuarto Milenio'

«Vam pensar a tancar 'Cuarto Milenio', però no per l'economia, sinó per la salut del meu equip. I vostès diran, 'bé Iker, per què estàs aquí una altra vegada?' Pensàvem que això aniria a millor i treballem amb inquietud, però sabem que hem de complir un servei amb vostès», ha manifestat Iker després de tornar a la televisió. «El futur? Déu dirà. Ja veurem el que passa, sigui on sigui seguirem explicant la veritat».

De moment, el periodista pot estar molt orgullós de la feina que ha fet des que va esclatar la pandèmia. Tot i això, ha fet públic que Fernando Simón no ha volgut aparèixer a 'Cuarto Milenio' i ha generat una nova polèmica. «Horizonte ha convidat vuit vegades al Dr. Fernando Simón. De moment, ens ha rebutjat totes les invitacions», ha revelat.

Altres polèmiques en què s'ha vist involucrat

No obstant això, aquesta no és l'única polèmica a la qual ha hagut de fer front. Recordem que el periodista va haver d'enfrontar-se a un dels seus col·laboradors, que no va dubtar en carregar contra el programa. «Diuen mentides i ximpleries que només generen més confusió», va exclamar. 

D'altra banda, Iker també ha estat acusat d'incomplir una de les regles d'or del periodisme: No divulgar una notícia abans de temps. El periodista va informar sobre una possible vida extraterrestre a Venus, una notícia que va revolucionar el món de la ciència i de la qual el periodista no va trigar a fer-se ressò.


Comentaris

envia el comentari