Belén Esteban en un plató de Telecinco

«Li passa alguna cosa a la cara»: Belén Esteban i la imatge sense maquillar que espanta

Belén Esteban ha estat durament criticada després de publicar unes fotografies

Belén Esteban ha publicat una imatge sense maquillatge per la qual ha rebut moltes crítiques.

L'estètica dels famosos és una de les majors preocupacions de l'audiència. A més, la imatge d'una personalitat rellevant en estat natural, desperta més interès que allò que pugui succeir en la seva vida personal i íntima.

En moltes ocasions s'han publicat fotografies en què apareixen naturals i sense rastre de productes que esborrin les imperfeccions. Lluny de parlar de l'actitud o ressaltar altres qualitats, els comentaris es limiten a matisar i ressaltar com de malament estan sense maquillar.

Una de les persones a qui més crítiques plouen quan és caçada sense retocar és Belén Esteban. És molt habitual trobar milers de comentaris negatius fent referència al seu físic sense maquillatge. 

Fa uns dies va compartir diverses imatges sense cap mena de cosmètic sobre la seva pell i ha provocat una reacció desmesurada a les xarxes socials.

Belén Esteban comparteix unes fotos sense maquillar que espanten els seus seguidors

La de Paracuellos es troba gaudint dels seus últims dies de vacances. Durant la temporada estival ha viatjat a diferents punts de la geografia europea on no ha escatimat en res.

Va començar la seva temporada de descans viatjant a Benidorm per gaudir de la platja llevantina que tant li agrada. A més va aprofitar el viatge per visitar la seva mare, ja que des de fa un temps resideix a la localitat valenciana.

Després va posar rumb a les Illes Canàries al costat del seu marit, Miguel Marcos, on no es va perdre cap de les ofertes que ofereix l'arxipèlag. Va gaudir de les costes, dels menjars i de les activitats en vaixell que ofereix el turisme illenc.

Després d'uns dies al país va posar rumb a la capital anglesa per conèixer la ciutat. Aquest viatge ha estat acompanyat per les especulacions sobre la seva possible acompanyant. Els rumors posen en el focus en la seva filla Andrea, ja que la jove ha viscut molts anys allà i es coneix el lloc. 

Durant aquests últims dies la col·laboradora no ha cessat en compartir amb els seus seguidors una infinitat d'instantànies que retraten els llocs que ha visitat. A més, ha fet partícip als seus fans dels moments que ha viscut.

Fa uns dies va compartir un àlbum que ha causat un gran enrenou a les xarxes socials. En ella, es veu la col·laboradora en una coneguda estació londinenca amb unes maletes. No obstant això, el que ha cridat l'atenció de la foto no és l'escena en si mateixa, sinó un detall insignificant.

El motiu pel qual ha rebut crítiques i comentaris ha estat la manca de maquillatge sobre el seu rostre. És habitual que la de Paracuellos rebi atacs sobre la seva estètica i bellesa, però en aquesta ocasió ha anat més enllà.

Alguns usuaris han comentat com d'«horrible està sense maquillar» o han assegurat que alguna cosa li passa a la cara. Sens dubte una sèrie d'afirmacions amb males intencions a les quals ella no ha mostrat interès.

D'altra banda, alguns usuaris han començat a fer acudits comparant-la amb la princesa Leonor i la seva vida a Gal·les.

Una sèrie de crítiques a què està acostumada, però no fan que freni el seu interès per compartir la seva vida a les xarxes. En moltes ocasions ha defensat en el seu programa la bellesa natural.

Estem segurs que aquest nou incident no impedirà a Belén Esteban seguir publicant imatges sobre la seva vida i compartint els seus moments a través de les xarxes socials. A més, ha assegurat que es troba en un moment en què els comentaris i crítiques no l'afecten.