Jorge Javier Vázquez parlant

Jorge Javier apareix amb aquesta cara i l'audiència al·lucina: Què fa?

El presentador català va deixar sense paraules als espectadors de Telecinco

Jorge Javier Vázquez ha protagonitzat l'anècdota més surrealista del programa d'aquest dimarts a 'Sálvame'. Sembla que el català ja no sap què inventar per reflotar les baixes audiències dels darrers mesos, malgrat que el tema de la ruptura entre Anabel i Omar ha generat més interès aquesta setmana.

El comunicador català, sense pensar-s'ho dues vegades, va demanar a la direcció unes rodanxes de cogombre per reduir la inflor que tenia a la cara. Així és, ja que el presentador va aparèixer al plató amb els ulls molt inflats, i que amb prou feines podia obrir.

Jorge Javier apareix amb la cara deformada

El cas és que ahir Jorge Javier s'havia aixecat amb mal peu, o amb mal ull més aviat. No obstant això, va voler complir amb la seva feina presentant un dia més el programa de les tardes de Telecinco.

Jorge Javier Vázquez al plató de 'Gran Hermano VIP'
Jorge Javier ha protagonitzat el moment surrealista del programa | GTRES

A la mitja hora de 'Sálvame Naranja', i veient que al presentador no li passava la inflor a les seves ulleres, Jorge Javier va reaccionar fent-li cas al seu director, David Valldeperas, i va posar-se dues rodanxes de cogombre als ulls.

La imatge de Jorge Javier era força còmica, i van ser diversos els col·laboradors que no donaven crèdit al qual estaven veient. Mentrestant, el català comentava la ruptura entre Anabel Pantoja i Omar Sánchez.

El surrealista moment de Jorge Javier presentant amb dues rodanxes de cogombre

«Què és l'hora del cogombre?», li preguntava Belén Esteban a Jorge. El presentador li responia que és un truc infal·lible per a les ulleres. Així doncs, el comunicador va estar durant diversos minuts ficat al llit sobre la seva cadira de presentador amb aquestes dues rodanxes sobre els seus ulls.

La reacció a les xarxes socials no s'ha fet esperar i han estat molts els espectadors que han comentat la situació surrealista. Després de veure el polèmic presentador aparèixer d'aquesta guisa en directe, els 'memes' han estat a l'ordre del dia.

Jorge Javier Vázquez al plató de 'Sálvame'
Jorge Javier ha sortit a plató amb dues rodanxes de cogombre als ulls | Mediaset

Tanmateix, altres han deixat entreveure que el programa ja no sap què fer per pujar unes dècimes més d'audiència. Però, el cas és que Jorge Javier ha tornat a deixar una imatge que passarà el record com una de les més surrealistes en aquests dotze anys de 'Sálvame'.