La cara de Kiko Hernández deixa completament preocupats els seguidors de 'Sálvame'

El col·laborador i presentador de 'Sálvame' s'ha amagat sota unes ulleres opaques que impedien veure el seu rostre

Kiko Hernández assenyalant amb el dit a 'Sálvame'
Kiko Hernández, presentador esporàdic i col·laborador de 'Sálvame' | Telecinco

Kiko Hernández s'ha convertit en el presentador substitut de Jorge Javier Vázquez, fent-se càrrec del programa cada vegada que el català no pot participar en algunes seccions de 'Sálvame' per problemes de compatibilitat horària amb la resta d'activitats professionals que té entre mans.

Kiko Hernández apareix amb un ull morat

Dimarts, el col·laborador tornava a exercir com a presentador, però Kiko ha sorprès molt als espectadors del programa, deixant infinitat de comentaris a les xarxes socials, molt preocupats per l'estat de salut del comunicador.

Kiko Hernández apareixia a plató lluint unes ulleres de sol que impedien apreciar el seu rostre. Si en un primer moment semblava que pogués ser una broma o que el presentador se les havia deixat posades sense adonar-se'n, a mesura que passaven els minuts vèiem que no es tractava d'un error.

Està clar que el tertulià amagava alguna cosa. En un dels vídeos publicitaris que es graven abans del programa, Kiko Hernández apareix amb la mateixa roba però sense les ulleres de sol. En aquestes imatges es pot veure com té un ull morat, un detall que més tard va justificar en directe davant l'atenta mirada dels seus companys.

Es tracta d'un mussol que li ha aparegut en un dels ulls i que el col·laborador no ha volgut mostrar en directe, optant per amagar-lo sota unes ulleres fosques, protegint els seus ulls de qualsevol aire o objecte que pugui repercutir en la seva visió.

Es multipliquen les crítiques dels espectadors

Els espectadors no han entès que si realment el col·laborador es trobava malament i tenia una imatge que no l'afavoria, no s'hagi quedat a casa fent repòs i recuperant-se d'aquest mussol, que pot haver aparegut a conseqüència dels nervis o de l'estrès que pot ocasionar la gran quantitat de treball.

El model d'ulleres que va triar Kiko Hernández tampoc han agradat gaire, considerant que ja no estan de moda i que el comunicador podria haver-se comprat unes altres més actuals si tenia intenció de mostrar-les en pantalla. Cal recordar que Kiko acostuma a criticar Lydia Lozano per no voler faltar mai al seu treball, fins i tot quan no es troba bé. Dimarts va ser ell qui no va voler faltar al programa. 


Comentaris

envia el comentari