Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa de Mediaset

La cara oculta de 'Sálvame': «Escoltaràs coses que et faran mal»

Terelu Campos ha tornat a parlar del format que va deixar ja fa dos anys

En ple al·luvió mediàtic generat pel testimoniatge de Rocío Carrasco, la seva bona amiga Terelu Campos ha dedicat la seva última publicació en el seu blog de 'Lecturas' per a recordar el seu pas per 'Sálvame' i, ja de pas, revelar la cara oculta del format estrella de Telecinco.

Durant nou anys, la filla de María Teresa Campos va estar al peu del canó d'un programa que va haver d'abandonar fa ja dos anys després de veure's en el centre de nombroses polèmiques que l'afectaven a ella i a la seva família.

Després d'una intensa tarda d'atacs cap a la seva germana Carmen Borrego, Terelu va prendre la determinació de recollir les seves coses i abandonar per sempre un programa que l'estava portant de cap i afectant a nivell emocional.

«El 22 d'abril es van complir dos anys des que vaig deixar 'Sálvame'. No va ser fàcil, perquè me'n vaig anar amb una mà davant i una altra darrere. No trobava el meu espai i les coses s'havien convertit en infelicitat. Durant aquests 24 mesos, m'he sentit afalagada que hagin volgut que tornés a formar part, una altra vegada, d'un programa únic. Quan ets feliç ho passes millor que enlloc, però quan venen les tempestes són autèntics huracans que et passen per damunt», ha començat dient Terelu Campos en 'Lecturas'.

Terelu Campos recorda els seus nou anys a 'Sálvame' mostrant sentiments oposats

Després d'abandonar el programa, han estat molts els rumors que han apuntat a un possible retorn a 'Sálvame' de la filla gran de María Teresa Campos, que sí que ha aconseguit tancar el fitxatge de la seva germana Carmen Borrego.

No obstant això, Terelu Campos s'ha mostrat molt ferma en la seva postura i de moment no s'ha plantejat tornar a un format del qual encara guarda molt mals records i del qual ha marxat sense el suport dels seus companys, amb els quals manté una nul·la relació des de llavors.

Malgrat aquesta situació, la mare d'Alejandra Rubio continua tenint sentiments oposats respecte al programa, ja que tampoc pot oblidar els bons moments viscuts en el format i l'equip de treballadors (més enllà dels tertulians del programa) als quals sí que porta al cor.

«Tirant la vista enrere, prefereixo quedar-me amb el bo i vull fer un reconeixement als qui cada dia tiren endavant un programa líder. Parlo de l'equip que el públic no veu i que, fins i tot, no té cara per a molts dels col·laboradors. Són persones que, amb el seu silenciós treball, es deixen la pell cada dia perquè 'Sálvame' sigui un èxit i perquè els que fan pantalla brillin cada tarda», ha recordat Terelu Campos en el seu blog.

Terelu Campos treu a la llum la cara oculta de 'Sálvame': els treballadors silenciosos

Aquestes són les persones que formen part de la 'cara oculta' del programa: companys de redacció, producció i realització amb els qui ha pogut compartir confidències, alegries i tristeses en aquests nou anys de treball.

I és que Terelu Campos ha hagut de viure en primera persona com aquests mateixos companys de treball havien de complir amb la seva complicada labor de crear continguts molt feridors cap a una persona a la qual li tenien afecte.

«No obstant això, en els meus dies de tempestes sentia les seves mirades de complicitat i d'autocrítica. He vist reflectida en una mirada com un company em deia: 'He fet un vídeo en el qual escoltaràs coses que et faran mal'. Tot això formava part del seu dur treball. Em poso en la pell dels redactors quan tenen sentiments cap a una persona i d'alguna manera saben que han d'arrasar-te», ha advertit Terelu Campos posant l'accent en la difícil labor dels seus companys, als quals admira i mai podria responsabilitzar dels seus dies dolents en el programa.

Precisament, per aquesta raó, l'actual col·laboradora de 'Viva la vida' ha volgut fer un reconeixement a tots els treballadors anònims de 'Sálvame'.

«En aquest temps, per a mi ha estat important rebre missatges dels meus companys de coordinació, redacció i producció dient-me: 'Com estàs? Et trobem a faltar'. Aquestes paraules són les que em reconcilien amb 'Sálvame'. Em sento estimada i respectada per ells», ha assegurat Terelu Campos abans de reconèixer que troba a faltar els dies bons del programa, però que està molt contenta del seu actual treball.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.