La cara de Sonsoles Ónega en directe després de la pregunta més important

La presentadora de 'Ya es mediodía' s'ha endut un bon zasca d'un dels seus comentaristes
Sonsoles Ónega presentant el programa 'Ja és migdia'
Sonsoles Ónega, amb cara de pòquer | TELECINCO

Telecinco estrenava aquesta setmana el nou 'reality' 'La Casa Fuerte', un programa que ve a ocupar l'espai deixat per 'Supervivientes' i que la seva estrena ha deixat a més d'un petrificat i una mica confós.

 

L'innovador sistema de funcionament del programa, el pintoresc conjunt de concursants que han estat fitxats i fins i tot les primeres batusses entre alguns d'ells aquella mateixa nit, va donar lloc al fet que les xarxes socials s'omplissin de comentaris sobre l'això, que no deixaven en molt bon lloc al programa.

 

I és que avui dia, ningú entén com funciona exactament el concurs, ja que hi ha un embolic entre les proves, les caixes fortes on en teoria es guarden els diners dels concursants, les votacions del públic, i la casa en sí, de tal manera que pocs es van assabentar ahir de quin era el funcionament del programa.

 

Belén Rodríguez deixa en evidència Sonsoles Ónega 

D'aquest accidentat començament no només s'han fet ressò els espectadors, i és que una col·laboradora del programa de 'Ya es mediodía' va decidir treure-li els colors a Sonsoles Ónega (que presentarà els debats d'aquest format) a la secció 'Fresh' del programa per aquest tema.

Es tracta de Belén Rodríguez, que s'unia al programa del migdia presentat per Ónega com a comentarista d'aquest nou 'reality', i que no va perdre oportunitat de llançar un bon 'zasca' a la presentadora sobre l'arrencada d'aquest format: «Quan ens assabentem de la mecànica serà meravellós», li va deixar anar a Sonsoles Ónega.

La presentadora es va quedar amb cara de pòquer, i va intentar sortir com va poder de l'atzucac, defensant al seu company Jorge Javier: «Jorge Javier va dir que ho explicaria sobre la marxa, però crec que està bastant ben explicat», va respondre i tot seguit, va canviar de tema com qui no vol la cosa: «Tenim una cita pendent el diumenge 14 de juny del 2020 a les 22:00».


Comentaris

envia el comentari