El logo de Telecinco als estudis de la cadena

Una cara coneguda de Telecinco confessa que pateix depressió explosiva intermitent

Després de mesos allunyada de la televisió va reaparèixer a 'Sálvame' on va revelar el greu problema de salut que pateix

Patricia Steisy assistia el passat dimecres 30 de setembre a 'Sálvame' després de mesos apartada de la televisió. La que va ser tronista de 'Dones i homes i viceversa' rebia entre llàgrimes a Jorge Javier Vázquez per desvetllar el problema de salut que pateix i que li ha canviat per complet la vida.

La col·laboradora sempre s'ha caracteritzat pel seu caràcter obert i jovial però a hores d'ara poc queda de la Steisy que va enlluernar amb la seva particular forma de parlar. Molt emocionada i amb tristesa en els seus ulls, la jove va confessar la seva delicada situació. «No vull que em vegi com una persona feble, admetre que tenia una depressió m'ha costat molt treball. Tinc un problema arrossegat des de petita» començava dient.

La veritat és que la infància de Steisy no ha estat gens fàcil. Víctima de maltractaments i d'una vida una mica desordenada, l'extronista va carregar amb els seus problemes durant anys sense fer-los front i guardant en el més profund de la seva ment els mals records. Unes experiències que van brollar de manera incontrolable just quan estava travessant una de les seves millors èpoques.

«No entenia per què estava tan malament just quan millor em sentia en la meva vida» es qüestionava Patricia, qui va arribar a acudir a vidents pensant que li havien fet fora mal d'ull. Finalment va decidir posar-se en mans de professionals que li van diagnosticar la seva malaltia: una depressió explosiva intermitent.

«Li dono tantes voltes al cap que jo mateixa m'esgoto d'escoltar-me. Si em cabrejo, estic com si haguessin matat el meu fill, si estic trista sembla que se m'ha mort la mare i si estic feliç és com si m'hagués tocat la loteria» explicava a Jorge Javier. «Les meves emocions són completament exagerades i això et fa perdre una quantitat d'adrenalina que et fa anar a dormir tres dies» afegia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicació compartida de PATRICIA STEISY (@patriciasteisyofficial) el

Un trastorn que l'ha portat a prendre una medicació amb la qual ha experimentat un canvi radical en el seu físic arribant a engreixar 20 quilos. Abans de començar amb la medicació ja li van advertir que el seu metabolisme canviaria però que això era el que menys hauria d'importar en aquests moments. «Aquestes pastilles fins que es regulen et fan venir son. Anava a gimnàs i em quedava adormida a la bicicleta i després tenia molta gana» ha explicat Steisy.

L'extronista aprofitava l'ocasió per fer una crida perquè moltes persones l'anomenen «grossa i lletja» i això li provoca molt de mal ara que està més vulnerable que mai. Patricia Steisy assegura que el seu problema de salut ve d'anys enrere i de les dures experiències per les quals ha passat. «Jo m'he autodestruït, de petita m'arrencava les pestanyes ... He estat molt dura amb mi mateixa» revelava molt emocionada.

Característiques del trastorn explosiu intermitent

Les persones afectades pel trastorn explosiu intermitent es caracteritzen per viure episodis de violència descontrolada. Això es produeix quan el malalt esclata davant de qualsevol situació sense necessitat que tingui un estat alterat previ. Una paraula inadequada, un to burleta, un objecte enmig del seu camí, una música una mica alta són només algunes de les coses que podrien provocar una reacció exagerada. També entren en joc una alegria desbordada o una tristesa incontrolable. L'origen no estaria justificat per cap causa específica, sinó que es produeixen sense més.