INVITACIÓ OFICIAL:

📺 T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Aquest grup de Facebook, t'encantarà! CLICA AQUÍ I APUNTAT-HI!

Cárdenas carrega contra TVE per la cancel·lació de 'Lo siguiente'

El locutor ha aprofitat l’ocasió per recordar el succeït amb el seu programa 'Hora Punta'
Javier Cárdenas ha criticar durament a TVE
Javier Cárdenas ha criticat durament a TVE | CATALUNYA DIARI

TVE ha pres la decisió de posar fi al programa de Raquel Sánchez Silva 'Lo siguiente', emès fins ara de dilluns a divendres en horari nocturn. Un dels motius senyalats és la baixa audiència que té, malgrat els intents per 'reinventar-se' des del passat mes de maig. Tot i els esforços per remuntar, la mitjana de la quota d’audiència no s’ha mogut d’entre el 5% i el 7%. És per això que a partir del mes vinent el programa desapareixerà de la cartellera de la cadena pública.

 

 

Javier Cárdenas, en desacord amb la decisió de TVE

La notícia de la cancel·lació de l’emissió de 'Lo siguiente' ha generat algunes postures que es mostren en desacord amb la decisió. Una d’elles és el cas de Javier Cárdenas, qui ha arremès contra TVE i ha aprofitat l’ocasió per recordar que la cadena va prendre les mateixes mesures amb el programa que el locutor de ràdio presentava, 'Hora Punta', a la mateixa franja horària que el de Raquel Sánchez.

 

El català s’ha volgut manifestar a través del seu perfil a Twitter per fer arribar els seus ànims als companys del programa que desapareixerà en menys d’un mes: «Molts ànims per a tot l’equip de @losiguiente_tve en aquest moment tan complicat. Per sort, @raquelsanchezsilva té altres programes com 'Maestros de la costura' i seguirà treballant».

 

El missatge el va acompanyar amb un altre tweet que explicava el que li va passar al seu programa, el qual va ser també cancel·lat per la mateixa cadena: «Però no podem deixar de pensar en aquest equip, com li va passar en el seu moment al nostre, de @horapuntatve que TVE va deixar al carrer en ple mes d’agost, sense avisar i quan ja havien rebutjat altres projectes. Abraçades i força».

 

La suspensió del programa de Javier Cárdenas

El seu programa va ser cancel·lat amb polèmica inclosa | Hora Punta TVE

 

Quan va tenir lloc la cancel·lació del programa 'Hora punta', presentat pel locutor de ràdio, la polèmica no va trigar a esclatar. Cárdenas no va dubtar ni un segon en manifestar el seu disgust i en queixar-se per la manera com s’havien dut a terme les coses.

 

A més a més, els seus advocats van publicar un document en el qual podia llegir-se: «En meitat del mes d’agost, la Direcció de RTVE ha pres la decisió de cancel·lar, de manera sorpresa i unilateral, el programa 'Hora Punta'.

 

El Senyor Cárdenas ha comunicat a la Direcció de RTVE que, si el problema era ell, estava disposat a apartar-se de la direcció i presentació del programa i que RTVE escollís el director i presentador d'aquest. I tot això amb l’únic objectiu de no deixar sense feina als gairebé vuitanta professionals que viuen del sou del programa».

 

Cárdenas va criticar Rosa María Mateo

Mitjançant el seu programa de ràdio 'Levántate y Cárdenas', el locutor va criticar durament a l’administradora única de RTVE, Rosa María Mateo. L’explicació que Mateo va donar en referència a la cancel·lació de l’espai de Cárdenas van ser confoses, ja que va insistir en el fet que desconeixia sobre una reunió mantinguda amb l’equip directiu i representació legal en la qual, segons el PP, hi havia hagut xantatges i coaccions.

 

Davant aquestes declaracions, el locutor va carregar contra ella: «Quin tipus de cap és ella, en la que el seu equip no li explica les reunions que té? Això no s’ho creu ningú, perquè veieu fins a quin punt menteix, no li interessa res».

 Comentaris

envia el comentari