Cárdenas, sobre TV3: «Aquesta televisió humilia»

El presentador de ‘Levántate y Cárdenas’ s’ha mostrat molt dur amb la cadena pública catalana

Javier Cárdenas
Javier Cárdenas càrrega contra TV3 i el PSOE | Cedida

Javier Cárdenas, presentador de ‘Levántate y Cárdenas’, ha estat polèmica més d’una vegada. El seu programa ha sigut motiu de critica per la seva imparcialitat, així com els seus col·laboradors o el mateix Cárdenas. Aquesta vegada, el presentador ha carregat contra TV3 durant el seu programa. Que opina de la cadena pública catalana? Que és «una vergonya».

En la seva crítica, Cárdenas no ha carregat només contra TV3 i és que hi ha un culpable major: Pedro Sánchez. Cal remuntar-nos a quan el presentador tenia un programa a TVE1 anomenat ‘Hora Punta’. Segons ell mateix, el programa es va cancel·lar, no per audiència o altres temes similar, sinó per culpa del nou govern del PSOE que va «imposar» com a directora general a Rosa María Mateo, responsable, segons ell, del «pitjors resultats de la història de TVE».

Doncs bé, segons Cárdenas, l’actual president espanyol «no s’atreveix a fer el mateix amb TV3», ja que, segons paraules seves, els independentistes el tenen «agafat per on més mal fa». El presentador també s’ha atrevit a dir que, amb tota seguretat, el PSOE ja té pactat l’indult als presos independentistes.

Cárdenas protagonitzava un programa a TVE anomenat 'Hora Punta' | RTVE

 

Cárdenas ha crítica durament a TV3

Javier Cárdenas ha volgut elogiar el paper d’Inés Arrimadas o Cayetana Álvarez de Toledo per anar a TV3 i desafiar a la cadena. Les ha destacat com dues dones que «diuen a la cara: Aquesta televisió humilia». Durant la seva intervenció, el presentador ha volgut recalcar que «en aquest programa som molt catalans, estimo la meva terra. Però sóc molt espanyol».

Per acabar la polèmica sobre TV3, Cárdenas ha assegurat que la televisió pública catalana no té vergonya i que els professionals «es fan rics» amb l’independentisme i que únicament es dirigeixen a «dos dels set milions de catalans».

El presentador ha tornat a estar, una vegada més, objecte de polèmica, com a conseqüència de les paraules que es diuen al seu programa de ràdio ‘Levántate y Cárdenas’ i que no solen deixar a ningú indiferent.


Comentaris

envia el comentari