Carla Vigo, neboda de la reina Letícia, posant somrient a un 'photocall' amb un vestit vermell

Carla Vigo, la nova cara de Telecinco: sabem el programa on debuta avui

La neboda de la reina Letícia promet donar-ho tot en el seu nou treball

Carla Vigo debuta en el món de la televisió. La neboda de la reina Letícia serà la forta aposta de 'Mediaset' per a aquesta nova temporada televisiva i també el gran maldecap de la seva tia.

El seu salt a la petita pantalla

L'estiu està a punt d'acabar. Mentrestant, les cadenes ultimen els detalls de les seves graelles per als pròxims mesos i 'Mediaset' ha llençat la casa per la finestra.

Per aquest motiu, Carla Vigo serà companya de Nagore Robles a la nova temporada de 'Sobreviviré' que s'estrenarà avui, 30 d'agost, a 'mitele PLUS'. Així doncs, la jove ha deixat el segon pla on tractava de mantenir-se per a convertir-se en protagonista indiscutible en televisió.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I és que fins fa poc se l'havia vist en comptades ocasions davant les càmeres. Ara, però, sembla que això ja forma part del passat i la neboda de la reina ho donarà tot en el seu nou treball.

Els companys de Carla Vigo

La nova tertuliana de 'Mediaset' no estarà sola. D'una banda, l'actor de 'La que se avecina', Víctor Palmero, serà el padrí d'aquesta segona temporada. I a més, el 'youtuber' Malbert, que s'incorpora també, compartirà plató amb la neboda de la reina Letícia.

De l'altra, els tertulians habituals Iban García, Elsa Ruiz, Alexia Rivas, Pilar Yuste i la 'tiktoker' Marina Yers tornaran de nou aquesta temporada. Això és perquè la seva elecció va funcionar fa uns mesos i per a què arriscar-se si llavors va sortir bé?

Canvis en la nova temporada

El fitxatge de Carla Vigo no és l'única novetat del programa presentat per Nagore Robles. Aquest espai saltarà del 'late night' de dijous a la sobretaula diària. Per tant, ara s'emetrà de dilluns a dijous a les 15:00 hores.

A més, aquest format canalla de 'Mediaset' mantindrà la seva versió nocturna quan comenci el 'reality' 'Secret Story' a Telecinco. Així, en menys de 24 hores, el programa abordarà tota l'actualitat divertida, curiosa i increïble de les xarxes socials.

És més, també parlarà sobre televisió i el món del cor sense perdre el seu esperit canalla i gamberro. Tanmateix, de moment, es desconeix la data exacta del debut de la cosina d'Elionor i Sofia a 'Sobreviviré'. Tampoc s'ha especificat si la filla d'Érika Ortiz romandrà com a col·laboradora habitual o només serà una visita temporal.

No obstant això, el que està clar és que la seva participació no deixarà a ningú indiferent. I és que la neboda de Telma Ortiz es caracteritza per la seva sinceritat i claredat abans de res. De fet, la jove no és de les que es mosseguen la llengua i segur que les seves declaracions deixen bocabadat a més d'un.

Parlarà dels seus en televisió?

Són molts els que tenen interès en què el debut d'aquesta jove sigui com més aviat millor. I és que la idea de conèixer si Carla Vigo farà servir el seu nou treball, per fi, per parlar sobre la seva tia i les seves cosines té en suspens a més d'un.

La veritat és que la jove sempre ha volgut mantenir-se al marge d'aquest assumpte i ha preferit no pronunciar-se mai. Sap que la seva família pertany a aquesta part privada i per això no voldrà parlar-ne públicament.

Així que potser, en aquesta ocasió, tampoc canviarà de postura malgrat el disgust de molts. La gran expectació generada amb l'arribada a la petita pantalla de Carla Vigo té en suspens a Sarsuela. Tot i això, no és l'única que ha posat en escac en els últims temps al rei.

Els fills de la infanta Elena, Victòria Frederica i Froilà són dos dels membres de la Casa Reial que més titulars acaparen. I és que tots dos li han donat ja més d'un maldecap als seus oncles, Felip i Letícia, amb les seves habituals gresques nocturnes i els seus primers passos amorosos.