Plató del Telenotícies de TV3

TV3, del revés: Un mític presentador deixa el TN

L'espai mes vist de la cadena afronta canvis

Els espectadors de TV3 notaran molt aviat canvis en un dels espais més vistos de la cadena: el TN. Concretament serà en l'edició de  migdia i és que Carles Prats abandona els  informatius, segons avança 'En Blau'. El presentador i màxim responsable del Telenotícies migdia fins ara té altres plans: salta al 'Sense Ficció', passant-se al bàndol dels reportatges i estrenant-se en un programa de 'prime time'.

Fa poc que Prats ha tornat a l'informatiu, després de passar el confinament  desconnectat de la televisió. Ara, el català comença, a més de la 'nova normalitat' que tots afrontem, un nou repte professional. «Tenia ganes de canviar d'aires», asseguren fonts de TV3 al mitjà citat, que també publica aquest divendres qui el substituirà.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La confiança fa fàstic diuen... Foto de la gran Raquel Sans.

A post shared by Carles Prats (@krlsprts) on

Qui substituirà Prats al TN Migdia?

El substitut  del cap del Telenotícies Migdia serà el conegut prsentador, Xavi Coral. De fet, ja havia presentat els informatius, però després passaria a fer entreteniment al capdavant del popular programa 'Divendres' de la productora 'El Terrat', acompanyat d'Espartac Peran

Xavi Coral
Xavi Coral ha passat uns anys com a corresponsal a Brussel·les | CCMA

Posteriorment, Coral va conduir el .Cat, en el lloc d'Ariadna Oltra, dirigint debats nocturns. I més tard, optaria per la corresponsalia a Brussel·les, cobrint actualitat relacionada, sobretot, amb la Unió Europea i amb l'expresident de la Generalitat,  Carles Puigdemont. Després d'uns anys fora de casa, Xavi Coral  torna aquesta tardor per afrontar de nou la moguda informativa dels TN, colze a colze amb Raquel Sans.

El canvi deixa vacant  per tant el lloc que ocupava Coral a Brussel·les, una  corresponsalia que queda oberta a alguna cara de TV3 que vulgui i pugui traslladar-se i canviar d'aires i de vida.