TV3, del revés: Un mític presentador deixa el TN

L'espai mes vist de la cadena afronta canvis

Plató del Telenotícies de TV3
L'espai mes vist de la cadena afronta canvis | CCMA

Els espectadors de TV3 notaran molt aviat canvis en un dels espais més vistos de la cadena: el TN. Concretament serà en l'edició de migdia i és que Carles Prats abandona els informatius, segons avança 'En Blau'. El presentador i màxim responsable del Telenotícies migdia fins ara té altres plans: salta al 'Sense Ficció', passant-se al bàndol dels reportatges i estrenant-se en un programa de 'prime time'.

Carles Prats i Raquel Sans presentant el TN Migdia de TV3
El català afronta un nou repte professional | CCMA

Fa poc que Prats ha tornat a l'informatiu, després de passar el confinament desconnectat de la televisió. Ara, el català comença, a més de la 'nova normalitat' que tots afrontem, un nou repte professional. «Tenia ganes de canviar d'aires», asseguren fonts de TV3 al mitjà citat, que també publica aquest divendres qui el substituirà.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La confiança fa fàstic diuen... Foto de la gran Raquel Sans.

A post shared by Carles Prats (@krlsprts) on

Qui substituirà Prats al TN Migdia?

El substitut del cap del Telenotícies Migdia serà el conegut prsentador, Xavi Coral. De fet, ja havia presentat els informatius, però després passaria a fer entreteniment al capdavant del popular programa 'Divendres' de la productora 'El Terrat', acompanyat d'Espartac Peran

Xavi Coral
Xavi Coral ha passat uns anys com a corresponsal a Brussel·les | CCMA

Posteriorment, Coral va conduir el .Cat, en el lloc d'Ariadna Oltra, dirigint debats nocturns. I més tard, optaria per la corresponsalia a Brussel·les, cobrint actualitat relacionada, sobretot, amb la Unió Europea i amb l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont. Després d'uns anys fora de casa, Xavi Coral torna aquesta tardor per afrontar de nou la moguda informativa dels TN, colze a colze amb Raquel Sans.

El canvi deixa vacant per tant el lloc que ocupava Coral a Brussel·les, una corresponsalia que queda oberta a alguna cara de TV3 que vulgui i pugui traslladar-se i canviar d'aires i de vida. 


Comentaris

envia el comentari