Carlos Cuevas protagonitzarà la sèrie '45 revoluciones' a 'Antena 3'

És el cinquè gran projecte de l'actor de Montcada i Reixac després de ‘Vendelplà’, ‘Merlí’, ‘Cuéntame cómo pasó’ i 'El Ministerio del Tiempo'
Carlos Cuevas, actor de 'Merlí' | Instagram

 

Carlos Cuevas ja té nova ocupació. L’actor català, conegut pels seus papers a ‘Merlí’ o ‘Vendelplà’, fa ara el salt a ‘Antena 3’ on serà protagonista de la sèrie musical ’45 revoluciones’. Segons avança la ‘Cadena SER’, l’actor català compartirà protagonisme amb Iván Marcos —conegut per la sèrie ‘Fariña’, també a Atresmedia— i encararà així la seva cinquena gran producció després de ‘Vendelplà’, ‘Merlí’, ‘Cuéntame cómo pasó’ i 'El Ministerio del Tiempo'.

 

La nova sèrie de Carlos Cuevas, així mateix, farà que els espectadors i fans del català puguin veure la seva cara més ‘vintage’. I és que el de Montcada i Reixac, serà la cara visible d’una producció musical que basarà la seva escena en els anys 60 i en l’enyorat ‘rock n’ roll’ d’aquella època.

 

’45 revoluciones’, la nova sèrie de Carlos Cuevas

Seran un total de 3 els personatges que portaran tot el pes de la història: Guillermo (Iván Marcos), que representarà el paper d’un home insistent que ho va ser tot en el món de la música: Rober (Carlos Cuevas), un jove apassionat de la música que arriba a Madrid, i una dona que treballa a la discogràfica com a secretària, tot i tenir estudis en solfeig i cant.

 

 

  

Carlos Cuevas i el seu un nu integral

Carlos Cuevas és un dels actors catalans més estimats del moment, i ho és des de fa uns anys. Tot i ser encara molt jove -té 22 anys- ja ha participat a sèries i obres de teatre molt reconegudes com és el cas de Ventdelplá, o la mítica Cuéntame, en la que està treballant actualment.

 

El cas és que l'actor té un bon grapat de seguidors i seguidores que estan molt pendents de les seves xarxes socials per conèixer més coses sobre la seva vida i seguir que fa en tot moment. Uns seguidors que segurament es van quedar parats en veure com Carlos Cuevas encetava l'estiu. El seu primer nu integral.