rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ARA MATEIX

Cues de més de 3 quilòmetres a la C-32, a Argentona, per un accident

Carlos Cuevas protagonitzarà la sèrie '45 revoluciones' a 'Antena 3'

És el cinquè gran projecte de l'actor de Montcada i Reixac després de ‘Vendelplà’, ‘Merlí’, ‘Cuéntame cómo pasó’ i 'El Ministerio del Tiempo'
Carlos Cuevas, actor de 'Merlí' | Instagram

 

Carlos Cuevas ja té nova ocupació. L’actor català, conegut pels seus papers a ‘Merlí’ o ‘Vendelplà’, fa ara el salt a ‘Antena 3’ on serà protagonista de la sèrie musical ’45 revoluciones’. Segons avança la ‘Cadena SER’, l’actor català compartirà protagonisme amb Iván Marcos —conegut per la sèrie ‘Fariña’, també a Atresmedia— i encararà així la seva cinquena gran producció després de ‘Vendelplà’, ‘Merlí’, ‘Cuéntame cómo pasó’ i 'El Ministerio del Tiempo'.

 

La nova sèrie de Carlos Cuevas, així mateix, farà que els espectadors i fans del català puguin veure la seva cara més ‘vintage’. I és que el de Montcada i Reixac, serà la cara visible d’una producció musical que basarà la seva escena en els anys 60 i en l’enyorat ‘rock n’ roll’ d’aquella època.

 

’45 revoluciones’, la nova sèrie de Carlos Cuevas

Seran un total de 3 els personatges que portaran tot el pes de la història: Guillermo (Iván Marcos), que representarà el paper d’un home insistent que ho va ser tot en el món de la música: Rober (Carlos Cuevas), un jove apassionat de la música que arriba a Madrid, i una dona que treballa a la discogràfica com a secretària, tot i tenir estudis en solfeig i cant.

 

 

  

Carlos Cuevas i el seu un nu integral

Carlos Cuevas és un dels actors catalans més estimats del moment, i ho és des de fa uns anys. Tot i ser encara molt jove -té 22 anys- ja ha participat a sèries i obres de teatre molt reconegudes com és el cas de Ventdelplá, o la mítica Cuéntame, en la que està treballant actualment.

 

El cas és que l'actor té un bon grapat de seguidors i seguidores que estan molt pendents de les seves xarxes socials per conèixer més coses sobre la seva vida i seguir que fa en tot moment. Uns seguidors que segurament es van quedar parats en veure com Carlos Cuevas encetava l'estiu. El seu primer nu integral.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris