Isabel Rábago i el seu marit Carlos

Carlos, el discret marit d'Isabel Rábago: el seu passat surt ara a la llum

Carles, el marit de la periodista Isabel Rábago, ha perdut el seu anonimat. Ara se sap qui és i quin va ser el seu passat

Isabel Rábago no permet que es difumini la línia que separa el món personal del professional. La col·laboradora de televisió protegeix la seva vida íntima en la més absoluta privacitat. De la mateixa manera que ho fan altres companyes de la cadena, com María Patiño.

 

Malgrat la seva indubtable fama per aparèixer en programes de Telecinco com a col·laboradora, la llicenciada en Dret ha mantingut en el més estricte anonimat al seu company de vida. I això que fa més d'un quart de segle que va començar la seva història d'amor.

 

Tot i això, l'aparició d'Isabel Rábago a Secret Story ha despertat la curiositat per descobrir a Carlos, el seu marit. La tertuliana ha compartit alguna fotografia a les seves xarxes socials i per això ha sortit a la llum el rostre del seu marit.

 

Carlos, el marit d'Isabel Rábago, comparteix la mateixa passió que la seva dona

Carlos Rodríguez també ha treballat per a la mateixa cadena que Isabel Rábago. Tots dos han format part de la plantilla de Mediaset. Mentre la col·laboradora s'enfronta a les càmeres, Carlos prefereix passar inadvertit.

 

El periodista ha pertangut al grup de redactors i guionistes del mitjà de comunicació de Silvio Berlusconi. A més, en diferents ocasions i per diferents programes de Mediaset, com Vuélveme Loca o La Noria.

 

Carlos també va provar el món radiofònic i va temptejar el terreny de la COPE, com a redactor d'informatius. Així mateix, tal com assegura en el seu perfil de Linkedin, ha fet de redactor en cap a l'antiga revista Caza y Safari.

 

No hi ha cap dubte que el marit de la col·laboradora prefereix romandre en un segon pla. De fet, el seu perfil d'aquesta xarxa social apareix amb un avatar. No hi ha una fotografia de Carlos que permeti identificar-lo si no és pel currículum.

 

Tot i això, els seus desitjos de continuar en l'anonimat no han suposat un problema per mantenir la seva relació amb  Isabel Rábago. La que va rebre el títol de Miss Cantàbria i el periodista es van conèixer mentre estudiaven a la universitat. En aquell moment, la col·laboradora tenia 19 anys.

 

Carlos i Isabel es van graduar en Ciències de la Informació a Salamanca, ella un any abans que ell. Després, la col·laboradora va completar la seva formació acadèmica amb un grau en Dret, en 2016, a través de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.

 

Isabel Rábago crida el seu amor per Carlos Rodríguez als quatre vents

La col·laboradora de televisió es va casar amb el periodista l'any 2007. Des de llavors, la seva relació ha estat un camí de roses en la qual l'amor mutu ha estat el protagonista indiscutible.

 

Isabel Rábago respecta la decisió del seu marit de no voler ser públic. Però la dona de Carlos no ha pogut evitar dir públicament el que sent per ell.

 

«Que fàcil és estimar-te! Que afortunats som tots els que et tenim a les nostres vides! T'estimo», li va confessar Isabel en una publicació.

 

A més, la periodista ha confessat com diu al seu marit en privat. 'Mi susurro de abril', l'anomena afectuosament Rábago a totes les dedicatòries públiques al seu marit.

 

La preciosa imatge que acompanya aquest text revela l'amor que senten l'un per l'altre. Carlos acosta la cara contra la de la seva dona, que somriu de manera còmplice.

 

 

Aquesta instantània presa en una escapada romàntica a Itàlia deixa palès que la màgia i la il·lusió no l'han perdut. Per molt que passin els anys de relació, no cauen en la rutina. Però aquesta no va ser l'única ocasió en què la dona de Carlos li ha dedicat unes càlides paraules al seu company de vida.

 

 

«Mi susurro de abril. Avui, aquí, un 22 d'abril, va néixer Isabel, la Catòlica. La millor Reina que hem tingut. Grandiosa dona. Em dic Isabel i tinc nom de Reina. I ell de Rei i Emperador...» , va escriure divertida en una altra publicació.

 

Els dos apassionats per la comunicació saben escapar de la rutina i mantenir viva la flama. El periodista aconsegueix robar-li cada dia el cor a Isabel. Ella, també a Carlos.