Carlos Latre treballa als Estats Units i no estarà a 'Tu cara me suena'

Santiago Segura l’ha substituït com un dels jutges de la setena edició del programa d’Antena 3

Carlos Latre no és jutge a 'Tu cara me suena'
Carlos Latre no és jutge a 'Tu cara me suena' | Antena 3

 

El programa ‘Tu cara me suena’ d’Antena 3 està aconseguint grans dades d’audiència les nits dels divendres: 2,5 milions d’espectadors i un 21% de quota de pantalla. Aquests valors equivalen a quatre punts per sobre dels aconseguits durant l’edició passada, després de només cinc gales.

Les claus del seu èxit sempre han estat l’humor i mantenir sempre el mateix jurat. No obstant això, durant l’última gala es va trobar a faltar Carlos Latre i, en el seu lloc, va aparèixer Santiago Segura com un dels jutges del programa, que va ser concursant del mateix durant les dues primeres edicions i va dir: «En el meu rol de ‘suplent total’, guardaré el seient en el jurat al meu amic Carlos Latre que ha anat a triomfar a Los Angeles. Sempre és com tornar a casa».

Nou projecte americà de Carlos Latre

El mateix Carlos Latre va ser qui va donar més pistes, tot i que sense dir exactament la raó, a través de les seves xarxes socials: «Com veieu, faltaré un temps a ‘Tu cara me suena’». Així doncs no va ser una absència puntual d’una sola nit, sinó que l’humorista no formarà part del jurat del programa durant un temps: «Estic als Estats Units en una nova etapa professional per la televisió americana».

Santiago Segura és el substitut de Carlos Latre a 'Tu cara me suena'
Santiago Segura és el substitut de Carlos Latre a 'Tu cara me suena' | Cedida

 

En el missatge continuava explicant que no pot donar massa detalls, però si va afegir: «Puc dir-vos que està sent una de les experiències més increïbles de la meva vida i de la meva carrera professional. Estic complint un somni». A més, també va aprofitar per agrair Atresmedia i a la productora Gestmusic: «Per permetre’m viure aquesta aventura, donar-me suport i mostrar-me tot el seu afecte».

Finalment, Carlos Latre va escriure un altre missatge, aquest cop pels seus seguidors agraint-los tot el seu suport: «Us deixo en bones mans amb Santiago Segura que ho farà genial». També va compartir imatges seves des de la ciutat de Los Angeles on se’l pot veure al costat de l’estrella de Julio Iglesias al Passeig de la Fama. Però encara que estigui lluny, des d’aquesta ciutat continua col·laborant amb l’espai ‘Más de uno’ d’Onda Cero.


Comentaris

envia el comentari