Carlos Lozano adverteix amb un ultimàtum a Miriam Saavedra

La parella ha decidit reprendre la seva relació després de la tornada del presentador de 'Supervivientes'
Carlos Lozano a 'Viva la vida'
Carlos Lozano a 'Viva la vida' | Telecinco

Carlos Lozano i Miriam Saavedra han decidit donar-se una nova oportunitat com a parella. Els enamorats han sorprès a tothom anunciat que volen tornar a intentar estar junts i que, per tant, després del pas del presentador per 'Supervivientes', focalitzaran les seves energies en oblidar totes les discussions del passat i tornar a gaudir del seu amor.

 

No obstant això, Lozano ho té clar i, després de confessar que és un home totalment diferent del que va marxar a Hondures, ha manifestat que aquesta serà la darrera oportunitat que li donarà a Saavedra.

 

 

La por de tornar a fer-se mal

«Si Miriam no fica de la seva part i torna a fer-me mal, acabarà amb mi, perquè jo estic apostant per ella», confessava Lozano el passat 30 de juny en el programa 'Viva la vida'. I és que, segons el periodista, en l'actualitat la parella «ens diem les coses a la cara. A més a més, els dos tenim moltes coses a oblidar».

 

De fet, Lozano tenia tantes coses a oblidar que va confessar quea l'inici de la seva aventura a 'Supervivientes' va pensar a prendre un altre rumb amb la seva vida, però la vista de Saavedra al programa li va fer pensar que podrien tornar a intentar-ho.

 

Miriam Saavedra va visitar a Carlos Lozano
Miriam Saavedra va visitar a Carlos Lozano a 'Supervivientes' | Telecinco

 

Així doncs, la parella comença ara una nova etapa en la qual l'amor és el principal motor, però també la por a tornar-se a fer mal. I és que tothom recorda les múltiples i dures discussions que han tingut ambdós en diferents programes de televisió i que, suposadament, seguien en la intimitat. Després de la iniciativa que han pres els dos, només quedar esperar el pas del temps i veure si realment estan fets l'un per l'altre.

 

Carlos Lozano i Miriam Saavedra
La parella intenta seguir amb la seva relació | Europa Press

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari