rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada día al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

Carlos Lozano adverteix amb un ultimàtum a Miriam Saavedra

La parella ha decidit reprendre la seva relació després de la tornada del presentador de 'Supervivientes'
Carlos Lozano a 'Viva la vida' | Telecinco

 

Carlos Lozano i Miriam Saavedra han decidit donar-se una nova oportunitat com a parella. Els enamorats han sorprès a tothom anunciat que volen tornar a intentar estar junts i que, per tant, després del pas del presentador per 'Supervivientes', focalitzaran les seves energies en oblidar totes les discussions del passat i tornar a gaudir del seu amor.

 

No obstant això, Lozano ho té clar i, després de confessar que és un home totalment diferent del que va marxar a Hondures, ha manifestat que aquesta serà la darrera oportunitat que li donarà a Saavedra.

 

 

La por de tornar a fer-se mal

«Si Miriam no fica de la seva part i torna a fer-me mal, acabarà amb mi, perquè jo estic apostant per ella», confessava Lozano el passat 30 de juny en el programa 'Viva la vida'. I és que, segons el periodista, en l'actualitat la parella «ens diem les coses a la cara. A més a més, els dos tenim moltes coses a oblidar».

 

De fet, Lozano tenia tantes coses a oblidar que va confessar que a l'inici de la seva aventura a 'Supervivientes' va pensar a prendre un altre rumb amb la seva vida, però la vista de Saavedra al programa li va fer pensar que podrien tornar a intentar-ho.

 

Miriam Saavedra va visitar a Carlos Lozano a 'Supervivientes' | Telecinco

 

Així doncs, la parella comença ara una nova etapa en la qual l'amor és el principal motor, però també la por a tornar-se a fer mal. I és que tothom recorda les múltiples i dures discussions que han tingut ambdós en diferents programes de televisió i que, suposadament, seguien en la intimitat. Després de la iniciativa que han pres els dos, només quedar esperar el pas del temps i veure si realment estan fets l'un per l'altre.

 

La parella intenta seguir amb la seva relació | Europa Press

 

També et poden interessar...

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris