Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Carlos Lozano deixa 'Sálvame'

L'exdefensor del poble s'ha cansat de ser el centre d'atenció, després del protagonisme per les discussions entre les seves exdones
Carlos Lozano deixa 'Sálvame' | Telecinco

 

Carlos Lozano deixa 'Sálvame'. La notícia s'ha de dir de forma ràpida, directa i indolora, imitant la manera en què s'ha emès la decisió. El defensor del poble, esgotat per les disputes entre les seves exparelles, Miriam Saaverda i Mónica Hoyos, i enfadat per haver-se convertit en el centre d'atenció del programa, ha decidit abandonar.

 

El mateix presentador ha estat l'encarregat de justificar la seva sortida, per així evitar que es generin rumors sobre ell. Mitjançant un comunicat, llegit al programa, informava que deia adéu a la seva posició perquè «tinc una família a la qual sempre he respectat i així seguirà sent».

 

Per això, va afirmar que «em separo per vergonya que una personeta tingui a veure tot això», reconeixent estar despreocupat pel que pugui comportar la seva sortida: «Penseu el que vulgueu, comenteu el que vulgueu», indicava Carlos Lozano, demanant als seus excompanys que ho fessin «amb cap».

Carlos Lozano ataca María Patiño

Carlos Lozano està esgotat de ser el centre d'atenció | Telecinco

 

«Patiño, tu vols que doni la cara en aquesta baralla de corral, com dius», així començava la dedicatòria personal que Carlos Lozano tenia amb Maria Patiño, companya a la qual va esmentar directament en el comunicat. «La cara ja la vaig donar a la meva secció, però tu no la vas veure», li recriminava.

 

L'exdefensor del poble li reclamava que deixés «de veure CSI, perquè se te'n va el cap». Així, criticava que «com diràs que tot això era un pla perquè Miriam o Mònica denunciessin la meva desaparició i es beneficiessin d'això, si jo estava de festa i no sabia res».

 

Davant d'aquesta situació, no dubtava a demanar-li a la periodista «més rigor», ja que quan apareixen aquest tipus de polèmiques, «sempre discutim pel mateix». Així, Carlos Lozano, culpabilitzava també a alguns dels seus companys, considerats responsables de la seva marxa de 'Sálvame'.

Carlos Lozano, «indignat i preocupat»

El director de 'Sálvame', David Valdeperas, va reconèixer que la sortida de Carlos Lozano representa un cop dur per al programa. No obstant això, va comprendre que l'exdefensor del poble se sentia «preocupat i indignat amb tota aquesta amalgama de veus que té al seu voltant».

 

No obstant això, va aprofitar per llançar un cop de mà als membres del programa, destacant que la marxa de l'excol·laborador es deu, sobretot, a «dues dones que l'envolten i per les coses que s'estan dient d'ell», donant la responsabilitat més gran a les exparelles de Carlos Lozano.

 

«Ens abandona», va reconèixer Valdeperas, visiblement decebut. «Diu que no pot venir a aquest plató», va afegir, donant per acabada la història de Carlos Lozano a 'Sálvame'.