Carlos Lozano demana matrimoni a Miriam Saavedra i ella li fa la cobra

El presentador va voler treure-li ferro a la situació tot dient que havien arribat a un pacte per mantenir la discreció de la seva relació
Carlos Lozano i Miriam Saavedra
Carlos Lozano va demanar-li matrimoni en directe | Telecinco

Carlos Lozano està completament enamorat de Miriam Saavedra. O almenys, de moment. Després de diversos anys de relació i d'una separació sonada amb polèmica enfrontaments en diferents platós de televisió, la visita de Saavedra a Lozano a 'Supervivientes', va suposar un punt d'inflexió per a la parella.

 

Des de llavors, ambdós han apostat per reprendre la seva relació i s'han tornat a donar una oportunitat. En aquest sentit, el passat dissabte al 'Sábado Deluxe', Lozano va fer gala del seu amor per la peruana i, sense dubtar-ho dues vegades, li va demanar matrimoni en directe i en presència de tots els col·laboradors.

 

 

La freda reacció de Saavedra

La confessió no només va agafar per sorpresa a tots els presents en el programa, sinó que també a la mateixa Saavedra que, ni tan sols, li va respondre. A més a més, la ja promesa de Lozano va fer-li dues cobres al seu amor i tothom va lamentar la seva freda reacció davant la declaració d'amor del presentador.

Carlos Lozano i Miriam Saavedra
Carlos Lozano es va mostrar més enamorat que mai | Telecinco

 

 

En aquest sentit, Saavedra va voler defensar la seva actuació tot dient que no s'ho esperava, que estava molt nerviosa i que, a banda, Lozano primer havia de demanar-li la seva mà a la seva mare. Per la seva banda, Lozano va voler treure-li ferro a la situació tot dient que havien arribat com a una espècie de pacte amb Saavedra per mantenir la discreció de la seva relació i que, per aquest motiu, la peruana havia reaccionat així.

 

Una aposta ferma per la seva relació

Malgrat tot, Lozano es va mostrar més enamorat que mai i va arribar a dir que: «He apostat per Miriam, per damunt de la meva família, de la meva filla... Seguiré amb ella encara que em diguin el contrari, si m'equivoco, m'equivoco». «Em vaig tornar boig per ella a el Perú, i des del principi vaig tenir ganes de formar una família amb ella», va sentenciar l'enamorat presentador.

Carlos Lozano i Miriam Saavedra
Miriam Saavedra no s'esperava la confessió de la seva parella | Telecinco

 

 

També et poden interessar...

 Comentaris

envia el comentari