Felipe Juan Froilán durante la Feria de San Isidro 2017

Els àudios que demostren l''affaire' entre Froilà i una famosa de Telecinco

La col·laboradora ho ha negat en tot moment

Fa una setmana que 'Sálvame' ha posat tots els seus esforços per intentar demostrar que entre la seva col·laboradora esporàdica Míriam Saavedra i el nebot del rei, Froilà, existeixen alguna cosa més que una bonica amistat.

Uns rumors que Saavedra ja ha negat per activa i per passiva però que els seus companys es neguen a acceptar. És per això que els col·laboradors estan intentant aportar evidències que demostrin que la col·laboradora i Froilà mantenen una relació. Tot això hauria comportat que Míriam s'hagi enfadat amb la seva exparella, Carlos Lozano, amb qui s'ha estat veient aquestes últimes setmanes.

Mar Torres, molt molesta

Per la seva part, Rafa Mora va explicar a 'Sálvame' que aquest romanç, que hauria sorgit esporàdicament durant una festa nocturna, entre Froilà i Míriam Saavedra hauria molestat moltíssim a Mar Torres, ara ja exnòvia del nebot del rei, ja que hauria desaprovat des del primer moment aquesta relació. 

Antonio Moreno també ha volgut dir la seva i ha assenyalat que unes fotos entre Saavedra i Froilà  podrien anar molt buscades per qualsevol revista del cor que podrien arribar a pagar el desorbitat preu d'entre 20.000 i 30.000 euros per elles. D'altra banda, Mar Torres entrava ahir en directe a 'Sálvame', a través d'una trucada telefònica, per negar públicament haver protagonitzat una baralla amb Míriam en una discoteca. De fet, l'ex de Froilà assegurava no haver-la vist mai en persona i assenyalava que tampoc ho hauria fet Froilà, ja que posaria la mà al foc que tampoc coneix la col·laboradora de 'Sálvame'.

Carlos Lozano escolta uns àudios entre la seva ex i Froilán

Enmig de la trucada telefònica de Mar Torres, Gemma López va rebre una trucada de  Carlos Lozano on admetia que havia escoltat uns àudios del mòbil de Saavedra i que li havia enviat un tal Froilà. En l'àudio ell li deia que li encantaven els seus petons i que li agradaria tornar-la a veure per repetir-ho.

Míriam es va defensar de les declaracions de Lozano tot assenyalant que podria tractar-se de qualsevol Froilà, ja que aquest no havia de ser necessàriament el nebot del rei.