Carlos Lozano participarà a 'Supervivientes'

Carlos Lozano, nou concursant confirmat de 'Supervivientes 2019'

El presentador ha estat l'últim candidat confirmat per participar en el 'reality', junt amb Colate, Omar Montes i Dakota

Les especulacions sobre els possibles concursants de la nova edició del ‘reality’ ‘Supervivientes’ fa temps que porten cua. Telecinco ha estat l’encarregat d’anar revelant a poc a poc quins són els concursants confirmats que formaran part del concurs de supervivència. Entre ells es troben Omar Montes, Dakota i Colate Vallejo Nájera.Ara s’ha revelat el nom d'un altre participant després de dies i dies de rumors:  Carlos Lozano serà concursant de ‘Supervivientes 2019’.

 

 

Polèmic pel seu triangle amorós

Carlos Lozano ha estat televisivament bastant rellevant durant aquests últims mesos a causa del conflicte entre les seves dues exparelles  Mónica Hoyos i Miriam Saavedra, que van coincidir com a concursants de ‘GH VIP’. Les aparicions del presentador en aquest programa van estar lligades a retrets diversos entre ell i Miriam Saavedra o entre ell i Mónica Hoyos, invariablement. 

 

El triangle amorós era molt conflictiu i es van viure escenes molt escabroses quan van arribar a coincidir els tres junts a la casa de Guadalix en ocasions puntuals.

 

Carlos Lozano en la seva 'promo' del concurs
Carlos Lozano en la seva 'promo' del concurs | INSTAGRAM

 

 

Un cop fora de la casa, Miriam Saavedra i Carlos Lozano no van acabar gens bé i es van dirigir humiliacions mútues en els platós de Telecinco. Amb Mónica Hoyos tampoc va acabar bé la cosa, que a més a més, va quedar una mica tocada psicològicament parlant, després d’aguantar tota la pressió mediàtica del concurs, tenint en compte que no comptava amb l’aprovació del públic. Precisament, tot i que Telecinco encara no ha confirmat res, el nom de Mónica Hoyos com a concursant de ‘Supervivientes’ està sonant amb força. 

 

Altres participants confirmats

El ‘reality’, que està a punt d’iniciar-se, repetirà amb Lara Álvarez en les seves connexions des d’Hondures, Jordi González com a moderador del ‘Debate’ i haurem d’esperar a veure si Jorge Javier Vázquez es recupera aviat i pot presentar el programa, tal com tenia previst.

 

Colate Vallejo-Nájera serà company de Carlos
Colate Vallejo-Nájera serà company de Carlos | INSTAGRAM

 

A més a més de Carlos Lozano, hi han 3 altres participants confirmats per Telecinco per aquesta nova edició del concurs d'aventura. Per una banda tenim l'exmarit de Paulina Rubio, Colate Vallejo-Nájera i pare del seu primer fill. Recentment el vam poder veure a l'edició VIP del programa 'Ven a cenar conmigo', i sembla que la cosa li va agradar, ja que ara s'ha aventurat a participar en un programa de gran format.

 

Per altra banda tenim a  Omar Montes, ex de Chabelita i exconcursant de 'GH VIP', que va sortir expulsat arran d'una nominació disciplinària per conductes masclistes. Per últim, un altre personatge confirmat és Dakota, que es va fer famosa per participar en el programa 'Hermano Mayor', i és coneguda pel seu caràcter incontrolable i conflictiu.