Fotomuntatge de Carlota Corredera i Carlos de la Maza.

Carlos de la Maza, marit de Carlota Corredera, sense els diners que necessitava

Carlos Maza té al cap un projecte professional amb la seva dona

Carlos de la Maza és el marit discret de Carlota Corredera, la presentadora de 'Sálvame'. La parella fa 10 anys que estan junts i es van casar el 2013. A més, tenen una filla de 6 anys.

Ell és el principal suport de Carlota Corredera, tant en l'àmbit professional com personal. De fet, la presentadora no està passant per un bon moment perquè ha de fer front a moments complicats a Telecinco. 'Sálvame' cada dia perd més audiència i qüestionen els seus posicionaments feministes.

De la Maza és càmera de Telecinco i moltes vegades ha treballat a 'Sálvame', per la qual cosa també coneix a la perfecció els secrets de la cadena.

Carlota sap que quan s'apaguen els focus i se silencien els crits dels col·laboradors, arriba a casa i allà hi té al marit i a la filla esperant-la.

A més, la parella té al cap un projecte professional en comú que indica el seu afany per tenir un pla alternatiu quan les coses es torcin.

Es tracta d'una empresa que acaben de muntar i que necessita una bona inversió de diners que de moment no tindran. Amb tot, Carlota ha rebutjat una oportunitat laboral amb què hauria guanyat un dineral.

Carlos de la Maza dona suport a la decisió de Carlota

Carlos de la Maza i Carlota Corredera han creat recentment la seva pròpia productora audiovisual. S'anomena Alalba Audiovisual SL, en clara referència al nom de la seva filla, Alba.

Amb aquest negoci, Carlota i Carlos volen tenir una alternativa per quan la situació de la cadena de Fuencarral empitjori. Principalment per a ella, que és qui més guanya i ressò té.

Imatge de Carlota Corredera amb el seu marit Carlos de la Maza
Carlos de la Maza i Carlota Corredera tenen plans al marge de Telecinco. | GTRES 

En paral·lel a la seva pèrdua de pes a 'Sálvame', Carlota ha rebut una oferta irresistible, que podria ser de les millors de la seva vida.

La presentadora té la possibilitat de participar en el reality estrella de Telecinco, 'Supervivientes'. Seria un dels fitxatges més importants i, davant d'això, la quantitat que podria negociar per la seva participació seria molt elevada.

De fet, altres col·laboradors de 'Sálvame' o personatges amb caixets semblants han arribat a cobrar entre 30.000 i 50.000 euros setmanals per la seva estada a Hondures.

Sens dubte, una injecció de diners a l'empresa familiar que podria haver estat el detonant definitiu per llançar-se a treballar per compte propi.

Contra tot pronòstic, Carlota ha decidit declinar l'oferta i Carlos de la Maza ha donat el seu vistiplau.

Els motius per no anar a 'Supervivientes'

Sembla que Corredera no vol passar tant de temps separada de la seva filla Alba. La petita només té 6 anys i seria complicat separar-s'hi durant tants dies.

Anar-se'n a Hondures també suposaria deixar aparcat completament 'Sálvame', en un moment delicat i en què tothom va amb peus de plom.

Imatge de Carlota Corredera banyant-se dins d'una piscina
De moment, Carlota Corredera no vol submergir-se a les aigües d'Hondures. | Instagram 

A més, l'acomiadament recent de Paz Padilla ha posat en alerta els altres presentadors. No tot s'hi val i la llibertat i flexibilitat de què han gaudit sempre ara no és el mateix, ja que cal lluitar cada centèsima d'audiència.

Per tot això, la parella ha decidit que no era el moment que ella se n'anés a Hondures. Ja hi haurà altres ocasions.

Carlos de la Maza i la polèmica que el persegueix

Malgrat la vida idíl·lica de Carlos de la Maça al costat de Carlota Corredera, hi ha una qüestió que segueix amargant la càmera, anys després de produir-se.

Segons diversos mitjans de comunicació, Carlos era un dels càmeres que treballava a 'Gran Hermano' quan es va produir la suposada violació a Carlota Prado al programa.

Ara, el cas està en ple judici i, a més de demandar l'agressor, Prado també ha posat una denúncia contra la productora Zeppelin TV. Telecinco ha decidit guardar silenci sobre el cas i la justícia dictarà sentència quan arribi el moment.