Carlos Sobera al restaurant de 'First Dates'

Carlos Sobera li confessa a la seva dona que els problemes de salut han tornat

Carlos Sobera ha estat l'encarregat de donar aquesta mala notícia

Malauradament, Carlos Sobera ha hagut de tornar a parlar amb la seva dona per explicar-li que els problemes de salut han tornat a la seva vida.

Sí, perquè, en els darrers dies, el comunicador s'ha convertit en la gran carta per a Supervivientes 2022, ja que sembla que la mala sort s'ha acarnissat amb els treballadors d'aquest conegut 'reality'. Per això, al presentador de First Dates no li ha quedat cap altra opció que ser el salvador.

Imatge de Carlos Sobera presentant Supervivientes: Tierra de nadie
Carlos Sobera es converteix en l'únic presentador de Supervivientes 2022 | Mediaset

Aquest dijous, i per a sorpresa de tots els televidents, el de Baracaldo va tornar a aparèixer al plató de Telecinco com el presentador oficial de la nit. Només veure'l en antena, els seguidors del format van preguntar-se on era Jorge Javier Vázquez. I és que el català ha estat totalment desaparegut de tots els espais de Telecinco, però, ara, tots aquests dubtes han quedat resolts.

Carlos Sobera es converteix en l'únic supervivent

Carlos Sobera s'ha convertit en una persona fonamental dins de Supervivientes. I és que, aquesta setmana, el presentador ha fet triplet en haver de substituir els seus dos companys per qüestions de salut.

El primer a caure a les urpes del coronavirus va ser Ion Aramendi i, ara, Jorge Javier Vázquez ha corregut la mateixa sort. Aquest dijous, 30 de juny, Carlos Sobera va entrar al plató de Telecinco, deixant tots els allà presents amb la boca oberta.

«Bona nit i moltes gràcies. Avui tenim una grandíssima nit al davant i el primer que farem és parlar que cal cuidar-se, perquè aquí tothom va agafant malalties… la maleïda Covid. Ja va caure Ion Aramendi i, ara, també ha caigut el nostre estimat Jorge Javier».

«No us preocupeu perquè està relativament bé. És veritat que segueix donant positiu, però de seguida estarà de nou amb tots nosaltres. Així que, per favor, un aplaudiment i una abraçada per a Jorge», va assegurar finalment.

Per la seva banda, Lara Álvarez també va voler enviar-li tot el seu suport des d'Hondures. «Deixa'ns que enviem un petó molt gran a Jorge i molt ànim», deia.

«Escolta Lara, t'havia de fer una pregunta, estàs bé? Has notat febre aquesta nit o alguna cosa rara? Ho dic perquè jo ja tinc preparat el triquini per posar rumb a Hondures per si t'he de substituir», li va preguntar Carlos Sobera, posant un toc d'humor a la vetllada.

«No seré jo qui t'ho impedeixi, company. No cal posar-se dolent perquè tu vinguis a viure aquesta experiència en primera persona», va assegurar la periodista. «Algun dia et sorprenc», li va respondre ell.

Imatge de Jorge Javier amb el rostre seriós durant un programa
El company de Carlos Sobera s'ha hagut d'absentar per problemes de salut | GTRES

Una altra de les persones que, ràpidament, es va adonar de l'absència de Jorge va ser Marta Peñate. Només connectar amb Carlos Sobera, la paràsita de Supervivientes es va adonar que aquesta veu no pertanyia al presentador de la nit.

«Carlos?», va preguntar una mica descolorada la supervivent. «Però… I amb els altres presentadors què ha passat?», preguntava tota estranyada.

«He dit: 'em deslliuraré d'ells i en una setmana me'ls he carregat a tots dos'. M'hauràs d'aguantar aquí fins al juliol», va assegurar Carlos Sobera, provocant les rialles del públic.

Carlos Sobera lamenta la baixa de Ion Aramendi

Diumenge passat, 26 de juny, Carlos Sobera es va tornar a convertir en el protagonista principal de la nit, després que Ion Aramendi s'hagués d'absentar després de donar positiu en coronavirus.

«Està passant la Covid i no ha aconseguit donar negatiu per estar aquí encara, que és el que ell volia. Però sabem que està perfectament. Li fem una abraçada enorme perquè es recuperi com més aviat millor perquè el necessitem», va assegurar el salvador de l'edició.

Captura de Ion Aramendi somrient.
Ion Aramendi es recupera després de donar positiu en Covid-19 | Mediaset

Aramendi va voler entrar en directe per tranquil·litzar tota l'audiència de Telecinco. «Afortunadament estic sortint. Han estat uns dies complicats, però ja estic perfectament. Soc positiu i susceptible de contagiar, simplement per protocol i seguretat no hi he pogut anar», explicava durant la seva connexió.

«Em temo que la gent ens confondrà, com tenim la mateixa edat i som els dos del País Basc, ja veuràs…», va dir fent broma el presentador d'El precio justo, provocant les rialles del seu company.