Primer pla de Carlos Sobera.

Carlos Sobera descobreix de la pitjor manera que s'ha acabat l'amor

Carlos Sobera no esperava rebre aquesta notícia

Carlos Sobera s'ha assabentat de la pitjor manera d'una trista i inesperada notícia. I és que, el presentador de Mediaset España no es pot creure el que acaba de llegir a una de les revistes del cor més importants del nostre país.

Des que aquest mític conductor de concursos televisius va començar a formar part de l'equip de Supervivientes, s'ha convertit en una de les cares més estimades per tots els seguidors d'aquest conegut 'reality'.

Imatge de Carlos Sobera presentant Supervivientes: Tierra de nadie
Carlos Sobera s'ha quedat en xoc amb la notícia | Mediaset

I és que, a Carlos Sobera no hi ha res que se li resisteixi excepte la seva companya Lara Álvarez. Tot i mantenir una molt bona relació amb tots els seus companys de treball, la presentadora ha mantingut en secret la complicada decisió que va prendre ja fa uns quants mesos.

Ara, i amb Supervivientes 2022 arribant a l'equador del seu recorregut, la revista ¡Hola! ha anunciat, en exclusiva, com es troba el cor d'aquesta coneguda i admirada presentadora de Telecinco.

Carlos Sobera s'assabenta dels detalls de la ruptura

El que s'esperava menys Carlos Sobera és que la seva companya, Lara Álvarez, havia decidit posar punt final a la seva relació sentimental amb Davide Rey.

Tot i que encara no se saben les causes d'aquesta sorprenent ruptura, el cert és que aquests dos professionals de la comunicació porten des del febrer fent vides separades.

Imatge de Lara Álvarez plorant durant una gala de Supervivientes
Carlos Sobera s'ha assabentat de la ruptura entre Lara Álvarez i Davide Rey | Telecinco

I, encara que en aquests casos és bo distanciar-se, en aquesta ocasió ha estat pràcticament impossible, ja que la companya de Carlos Sobera va conèixer el seu últim gran amor durant els enregistraments de Supervivientes.

Aquest italià, nascut a la ciutat de Milà, fa més de deu anys que treballa per al format, malgrat que no va ser fins al gener del 2022 quan tots dos van confirmar la seva relació. Però, qui els diria a ells que, tan sols un mes després, el seu romanç acabaria de la pitjor manera possible?

Sigui com sigui, tots dos han demostrat la seva gran professionalitat i han sabut mantenir els seus problemes personals allunyats dels seus llocs de treball respectius. Tant és així que no ha estat fins ara, quan ens hem assabentat de la seva separació.

Carlos Sobera sap com és Lara Álvarez

Carlos Sobera entén a la perfecció els motius que han portat la seva companya a mantenir aquesta informació a l'ombra. I és que, tots aquests anys, li han servit per conèixer una mica millor Lara Álvarez.

En una de les entrevistes per a la capçalera de la salutació, i després de la ruptura amb el top model i actor Andrés Velencoso, la copresentadora de Supervivientes va parlar clarament sobre les seves expectatives en l'amor.

Lara Álvarez i Andrés Velencoso passejant junts
Lara Álvarez va parlar amb la revista '¡Hola!' després de la seva ruptura amb Andrés Velencoso | Europa Press

«Crec que soc una persona que té les coses clares. Sé qui soc, sé el que vull, sé el que no vull i ni perdo el temps, ni faig perdre el temps a ningú».

Malgrat que, ja han passat dos anys i mig d'aquestes declaracions, la companya de Carlos Sobera té molt clar que aquest tema no és una cosa que la preocupi.

▶️ Una estrella de Telecinco anuncia que se marcha y Paolo Vasile alucina con el motivo

«Sembla que se m'està acabant el temps i mira, no, jo el que faig és, sobretot, treballar molt en mi, a millorar i en aquesta introspecció per saber què és el que necessito, què és el que vull i què no m'agrada».