IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Carlos Sobera dona per acabada una cita a 'First Dates' en veure que el noi només volia promocionar-se

El presentador va haver d'actuar després de les queixes de la dona, que es va sentir enganyada

Momento del programa que Carlos Sobera interviene con Fernando y Isabel
Moment del programa en què Carlos Soberta intervé amb Fernando i Isabel | Cuatro

Durant el programa de 'First Dates' del passat dimecres, 8 de novembre, Carlos Sobera es va veure obligar a intervenir al mig d'una cita, un fet insòlit en la trajectòria del programa. Tot semblava transcórrer amb normalitat fins que els dos que compartien cita van anar al reservat i «la veritat va sortir a la llum».

Isabel, una empresària amb caràcter, i Fernando, actor publicitari, van coincidir al programa però Fernando va repetir diverses vegades que volia donar-se a conèixer. No havia passat ni un minut de cita quan va dir: «Jo crec que haig de cantar, si no, no em fitxaran. Jo vull treballar a la tele».

La cara d'Isabel va canviar completament i va començar a sospitar de la seva personalitat. «Ah!, que tu has vingut aquí a això, a què et fitxin», li va dir. Fernando li va contestar: «No, jo he vingut a buscar la dona de la meva vida, però per favor, una feina, encara que sigui presentant el temps, el que vulgueu, per favor». D'aquesta manera va tornar a deixar-ho caure.

Isabel, clarament incòmoda, es va absentar uns minuts amb l'excusa d'anar al lavabo, però en canvi va sortir a buscar Sobera. «M'ha enganyat al 100%. Ha vingut de meravellós, de diví i després vas descobrint que tot és un lucre personal», es va queixar en el reservat.

Fernando va sortir en la seva cerca. Sobera, sempre atent, es va topar amb ell i el va convidar a anar a la barra. «Fernando, ella està molt disgustada. La impressió que té és que has vingut a promocionar-te, que és una manera indirecta de dir que no tenen gens d'interès en ella, quan ella estava molt contenta amb tu, llavors se sent instrumentalitzada, igual que nosaltres», li va retreure el presentador.

Fernando es va excusar: «No és aquesta la intenció. La intenció és buscar la dona de la meva vida. Ho he dit com una broma». Al seu torn, va confessar el que semblava evident: «Sincerament, quan he vist que no era la dona de la meva vida i no sabia sortir de la situació he fet la broma de la tele, però jo no he vingut aquí a promocionar-me. Crec que aquest no és el camí».

Carlos Sobera, davant d'aquesta situació que només podia empitjorar, va acomiadar tots dos. Van pagar el sopar i van marxar del restaurant de l'amor sense cap compromís, i sens dubte, sense una segona cita.


Comentaris

envia el comentari