Fotomuntatge de Carlos Sobera i la seva dona, Patricia Santamarina

Carlos Sobera i la seva dona discuteixen en directe per 'First Dates': «Acaba en crisi»

Carlos Sobera va veure com la seva dona entrava al drap contra les seves opinions en una entrevista

Carlos Sobera ha explicat alguns dels secrets interns mai coneguts fins ara per part del públic del programa que condueix: 'First Dates'. En concret, ho ha fet en una entrevista a la ràdio catalana RAC1, on ha revelat dades del programa de l'amor que als seguidors li encantarà conèixer.

Sobera, a qui a l'espai radiofònic van descriure de 'San Sobera', candidat a substituir Sant Valentí, va demostrar humor i serietat a parts iguals. «Ja estan trigant a canviar-li el nom a aquesta festivitat», va dir fent broma el presentador.

Fotomuntatge de Carlos Sobera i dos participant de 'First Dates'
Carlos Sobera i 'First Dates', un clàssic de la tele | Catalunya Diari

Sobera va revelar que en tot el temps en què s'emet 'First Dates', ha presenciat unes 7.500 cites. Així doncs, unes 15.000 persones han passat per un dels programes de més èxit de Cuatro.

La dona de Carlos Sobera contradiu les seves opinions en directe

El basc va aprofitar les preguntes de Marc Bala, el periodista que l'entrevistava, per donar alguns consells a les parelles, amb allò que s'ha après al programa. El que és educat, a l'hora de pagar, és ser elegant, segons Carlos. «Convidar la teva parella és elegant, però si vol compartir el pagament, cal arribar a una entesa, no es pot imposar», explicava.

Aquí va començar una situació a mig camí entre surrealista i tensa en què Carlos va veure com deixava de ser el protagonista de l'entrevista. De fons, se sentia la dona de Sobera, Patricia Santamarina, dient-li que no tenia raó en allò que deia.

«La meva dona està fent símptomes de vòmit, fent gestos obscens, ja l'he perdut», deia Carlos. El periodista preguntava a Carlos, «Com, que se n'ha anat, després del teu comentari». «A veure si és veritat», responia en to jocós.

Patricia seguia intervenint de fons, contradient les recomanacions del seu marit, en directe. «Si li vols passar el telèfon, nosaltres encantats...», invitació a la qual Carlos declinava. «No, no, que això acaba en crisi matrimonial. Seria la notícia del dia», apuntava el periodista.

Al final, Sobera va recomanar el Bizum com a solució diplomàtica, a la qual cosa Patricia tampoc es va mostrar d'acord. Finalment, Carlos es va atipar de la discussió.

«Escolta, espera, que li diré a la meva dona a veure si es pot anar a prendre el berenar perquè m'està crivellant», esclatava. A l'estudi de ràdio, no donaven crèdit al qual estava succeint: «ara ha encès un llumí —deia Carlos entre rialles— calarà foc a la casa».

La 'crisi matrimonial' de Carlos Sobera

«Estem provocant una crisi matrimonial», asseguraven a l'estudi. «T'hem presentat com a catedràtic de l'amor i veiem que a casa de ferrer, ganivet de pal», feien broma a l'estudi radiofònic.

Per la seva banda, Carlos els donava la raó: «el que es guanya en deu anys, es perd en deu minuts i això és el que fa que la vida sigui preciosa».

Després van reflexionar conjuntament sobre el fet que és en aquesta mena de situacions quan s'aprèn sobre les relacions: «Moments d'entesa, després tensió, després es reprèn el diàleg».

Carlos Sobera i Patricia Santamarina molt arreglats
Carlos Sobera fa molts anys que està casat amb la seva dona | GTRES

Així mateix, Sobera va qualificar l'espectacle que estaven donant en directe d'«original». A més a més, va assegurar que «li diré a la meva senyora que aquesta nit paga ella el sopar, es posi com es posi».

Al final Carlos va fer broma que la seva dona ja havia calat foc a la casa «i a mi, i a mi». El conductor de 'First Dates' va assegurar que «les relacions amoroses, o són ardents i passionals o no valen la pena».

'First Dates' i el seu paper a les cites que organitza

A l'entrevista, que es va allargar uns quants minuts més, també van parlar d'altres aspectes de 'First Dates'. Carlos va explicar que des del programa intervenen poc en el desenvolupament de les cites: «Si intervenim és perquè hi ha algun moment desagradable, enfrontament o si volen marxar».

També ha destacat que els concursants ja saben què van al programa i que durant les trobades «agafen confiança i es llancen». Això confirma que les parelles són reals i que la voluntat de Carlos Sobera i el seu equip és que els mateixos participants siguin els que «donin joc».