Imatge d'arxiu de Carlos Sobera

Carlos Sobera dona la sorpresa: les paraules que han deixat bocabadat tothom

El presentador ha donat suport a Telecinco

Diumenge va ser el final definitiu de 'La isla de las tentaciones'. Telecinco va emetre el debat final, on van estar la gran majoria dels protagonistes d'aquesta segona edició tan intensa del 'reality'.

El que hauria d'haver estat una gala normal, amb les seves queixes, les seves baralles i les seves reconciliacions, passarà a la història per les paraules de Carlos Sobera, el presentador de 'El debate'.

Li prohibeixen veure Telecinco 

'La isla de las tentaciones 2' ha posat punt final després d'haver estat un dels programes més reeixits de Mediaset des de principi d'any. La primera edició ja va ser un autèntic èxit, i aquesta segona no s'ha quedat curta. Amb Sandra Barneda presentant a l'illa, Carlos Sobera va ser l'escollit per conduir els debats del programa.I diumenge a la nit es va celebrar el programa especial, on es van resoldre tots els temes oberts.

Carlos Sobera no va voler finalitzar la nit sense enviar un important missatge als espectadors. Abans de saber el missatge, cal recordar que en els últims mesos Telecinco ha estat molt criticada per aquesta classe de programes i per les coses que mostren als més joves.

El contundent missatge de Carlos Sobera va venir arran d'una confessió de Dorothy, una 'temptadora' del programa, que no sabia qui era Chelo García Cortés. «M'ho tenien prohibit de petita. Els meus pares no em deixaven veure Telecinco. Mai veia Telecinco», va explicar la jove, reconeixent els motius pels quals no coneixia la periodista ni la meitat de persones que formen part d'aquesta cadena.

Carlos Sobera i la resta de col·laboradors es van quedar atònits després d'aquesta revelació de la jove. És per això que el presentador va voler enviar un missatge a tota l'audiència i, en especial, als més joves.

Les paraules més contundents de Carlos Sobera

«A veure, deixem clara una cosa... Als nens no se'ls pot prohibir veure Telecinco perquè és una cadena que fomenta les relacions entre les persones i, per tant, fomenta l'entesa, de manera que, quan es fan grans, saben perfectament distingir entre el bé i el mal... i això amb altres cadenes no passa», va dir en directe Carlos Sobera.

Cal recordar que el presentador ha passat per moltes cadenes al llarg de la seva trajectòria, com ara Antena 3. D'aquesta manera tan contundent va voler defensar el programa i Telecinco de les crítiques, i també va criticar els que prohibeixen veure la cadena.