Carlos Sobera, empipat amb el 30 aniversari de Telecinco

El públic ha aplaudit al mític presentador

Carlos Sobera, presentador de Mediaset
Carlos Sobera, empipat amb un vídeo promocional de Telecinco | Cedida

Carlos Sobera donava pas a Nagore Robles per avançar als espectadors el contingut del matí a 'Mujeres y hombres y viceversa' i aquesta deia que seria un dia molt especial perquè tornava Toñi Moreno. Sobera ha volgut reconèixer el treball de Robles com a presentadora durant l'absència per maternitat de Toñi Moreno, però el que ningú esperava és el que ha dit després. El presentador aprofitava uns segons abans d'anar a publicitar per traslladar una queixa als seus superiors.

Sobera ha dit que acabaven de veure un vídeo sobre el 30 aniversari de Telecinco, però que aquest no recollia cap imatge de 'Mujeres y hombres y viceversa' ni de '50x15', el mític concurs que ell mateix va presentar a finals dels 90 a la principal cadena del grup Mediaset. Certament, les seves queixes eren justificades, ja que els vídeos estaven molt centrats en programes del cor i oblidaven molts altres programes d'entreteniment que s'han emès durant anys a la cadena de Fuencarral.

Entre dues aigües

Des del 2016, Carlos Sobera te contracte amb el grup de Paolo Vasile, presentant diversos formats com 'First Dates', 'Volverte a ver' o els debats de 'Supervivientes', però anteriorment va passar molts anys conduint programes a la cadena rival, Antena 3. Actualment, el periodista és un dels més actius a la televisió i compagina diversos projectes televisius, igual que molts altres personatges de Mediaset com Jorge Javier Vázquez.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari