Primer pla de Carlos Sobera en un photocal

Carlos Sobera, a punt de morir: «Em van dir que estigués preparat per a tot»

Carlos Sobera gairebé perd la vida pel problema de salut que pateix des de fa anys

Carlos Sobera és un presentador per tots conegut, però hi ha detalls de la seva vida personal que amb prou feines teníem constància. Un és el vessament cerebral que va patir la seva dona en 2019 i pel qual va estar a prop de perdre la vida.

A més a més, el mateix Sobera també va estar a punt de morir després de complicar-se els seus problemes de diabetis. Així doncs, el presentador de 'Secret Story' ha patit a les seves carns les conseqüències de la diabetis, concretament l'octubre de 2011 li van detectar una diabetis de tipus 2 en una revisió rutinària.

«A la meva dona li van dir que estigués preparada per a tot»

Aquesta dura notícia per a Carlos Sobera va provocar un canvi radical a la seva vida, però no va poder evitar haver de passar per quiròfan.

«Vaig tenir un principi de gangrena i vaig poder morir, va ser un ensurt terrible, perquè una fístula se'm va infectar i se'm va complicar per la meva diabetis. Si el bacteri entrava a la sang, podia morir. A la meva dona li van dir que estigués preparada per a tot», revelava fa temps.

Fotografia de Carlos Sobera i la seva dona Patricia Santamarina
Carlos Sobera i la seva dona, Patricia Santamarina, en una imatge d'arxiu | GTRES

I és que tant Carlos Sobera com la seva dona han patit en els darrers anys importants problemes de salut. Per la seva banda, Patricia Santamarina va patir un vessament cerebral a principis del 2019 que fins i tot la va portar a l'UCI.

«Ara està molt bé. Va tenir un ensurt important el 4 de febrer. Patricia va tenir un vessament provocat per un cavernoma i va haver de ser ingressada d'urgència», revelava el conductor de 'Secret Story'.

El lema de vida que segueix rigorosament Carlos Sobera

«Tinc 58 anys, he viscut una miqueta i t'adones que la vida s'ha de viure d'una manera intensa i en cada moment. Mai saps què et pot passar l'endemà», comentava Carlos Sobera a 'Mi casa es la tuya' amb Bertín Osborne.

Així mateix, fa uns mesos, la seva dona, Patricia Santamarina, també parlava sobre la seva salut en la presentació d'una obra de teatre de Sobera a Madrid.

Carlos Sobera
Carlos Sobera va poder perdre la vida per culpa de la diabetis | GTRES

Patricia explicava que «estic perfecte, ha estat com un ensenyament de vida, estic més contenta, més alegre, més optimista. No hi ha res com que et donin un petit ensurt perquè comencis a valorar les petites coses una mica més. I que agraeixis moltíssim tot el que fan els sanitaris», confessava la dona de Sobera.

Sobre el que ha passat en el passat, Patricia és molt sincera amb el que ha après d'aquells moments tan complicats a la seva vida. Així que, l'esposa de Sobera ha revelat que no té un record dolent d'aquells dies.

És més, destaca sobretot el bon tracte que va rebre per part de tots els metges que la van atendre. «Res, no me'n recordo de res, tinc un record molt feliç perquè em van tractar molt bé. La vida s'ha de viure cada segon perquè no es repeteix i cal fer-ho amb l'alegria més gran», explicava.

La duradora relació entre Carlos Sobera i la seva dona

Patricia no té dubtes que Carlos Sobera és un dels homes més importants de la seva vida. «El pobre, la veritat, no tindré mai vida per agrair-li el seu amor. Si ell no hagués estat allà donant-me energia, avui no estaria aquí», reconeixia.

Fotografia de Carlos Sobera i la seva dona Patricia Santamarina
Fa molts anys que Carlos Sobera està amb la seva dona, Patricia Santamarina | GTRES

Es van conèixer l'any 2004, després de la separació entre Sobera i Elena Casado després de vuit anys de matrimoni. «Jo em vaig enamorar des del primer moment que la vaig veure i ella deia això, però no la vaig creure mai», afirmava Sobera.

«La primera vegada que Patricia i jo vam dormir junts li vaig preguntar si li agradaven més els inques, els maies o els asteques. Es va quedar al·lucinada, l'endemà es va comprar un llibre dels maies i temps després ens vam casar a Mèxic pel ritu maia», confessava. A més, el matrimoni té una filla en comú anomenada Natalia.