Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

TRÀGIC

🔥 Moren una mare i el seu fill en un incendi a Tortosa

ÚLTIMA HORA

🚄 La línia R4 de Rodalies, interrompuda a l'Alt Penedès

URGENT

🔴 Torra canvia el llaç groc per un blanc a l'edifici de la Generalitat

Carlos Sobera s'indigna amb una parella de 'First Dates' per ignorar-lo completament

El seu company Matías Roure també es va sentir identificat amb el presentador
Carlos Sobera, ignorat per la jove parella | Cuatro

 

Una escena inèdita i sense precedents va tenir lloc durant una de les últimes emissions del programa de Cuatro 'First Dates'. El seu presentador, Carlos Sobera, i el cambrer del programa, Matías Roure, es van indignar després de ser ignorats pels protagonistes d'una de les cites.

 

David i Penélope, un raper de Burgos de 23 anys i una madrilenya de 24, van connectar immediatament d'una manera tan especial que pràcticament es van oblidar del lloc on estaven. És el que es coneix popularment com 'amor a primera vista'. 

 

 

Carlos Sobera i Matías Roure no donaven crèdit a allò que veien els seus ulls

Carlos Sobera presenta a David i Penélope | Cuatro
 

 

Tant Carlos Sobera com Matías Roure estaven al·lucinant i no entenien res del que estava passant davant dels seus ulls. «Carlos, ara mateix no existim», es queixava el cambrer, mentre observava com la química dels dos joves semblava anar en augment a mesura que avançava la conversa. 

 

«Han passat de nosaltres» contestava Sobera, mentre David i Penélope seguien flirtejant. La cosa pintava molt bé, perquè amb cada afalac del noi ella responia amb un somriure d'orella a orella. I, a la mateixa vegada, els conductors del programa seguien actuant com simples espectadors. 

 

I com va acabar la història d'amor entre els joves? 

Mentre els joves seguien ocupats afalagant-se i gaudint d'aquella primera connexió, Sobera jugava amb unes llimones que hi havia per allí i Matías li feia companyia, formant un grup ben marginat. Però finalment els joves es van adonar de tot el que estava passant, i aleshores van reaccionar i van començar a parlar amb els conductors.

 

Mentre Sobera bromejava amb les paraules «ah, però si estaven aquí... No els havíem vist!» i el cambrer feia com si no hagués tingut lloc mai una escena tan incòmoda, dirigint-se als joves amb un «hola nois, com estem?», els joves van acabar de situar-se i es van centrar d'una vegada per totes.

 

Així que un cop van haver tornat a la realitat, es va poder procedir a la cita amb la normalitat de sempre. Malgrat tot, la història no va tenir un final tan feliç com semblava en un primer moment. I és que tot i que David hauria volgut seguir coneixent a Penélope en una segona cita, la resposta d'ella va ser demolidora: «Et veig només com un amic».