Carlos Sobera, obligat a vendre el Teatre Reina Victoria

El presentador ha hagut de desfer-se de l'obra que va adquirir fa dos anys a causa dels seus problemes econòmics

Imagen de archivo de Carlos Sobera.
Imatge d'arxiu de Carlos Sobera. | Cedida

Carlos Sobera està passant per una situació econòmica una mica complicada. Segons ha informat 'El Español', el presentador de 'First Dates' es va veure obligat a vendre el passat gener el Teatre Reina Victoria que havia comprat feia tan sols dos anys.

Segons el Registre de Propietat, el presentador hauria venut l'immoble situat a pocs metres de la Puerta del Sol de Madrid per 9.400.000 milions d'euros. Una operació que ha fet saltar les alarmes de diversos mitjans, ja que fins ara es desconeixia el petit sotrac que està travessant el presentador.

Poques pèrdues però massa despeses

Sobera va fundar ja fa quinze anys la seva productora Arequipa Produccions SL, amb la qual ha dut a terme nombroses obres de teatre, pel·lícules i sèries de televisió com 'La pecera de Eva' o 'Frágiles'.

No obstant això, sembla que el presentador no ha pogut esquivar els problemes econòmics. Tampoc amb la incorporació de la seva dona al capdavant de la gestió de l'empresa, encara que s'ha de reconèixer que amb Patricia Santamarina els comptes de l'empresa van remuntar notòriament però no de forma suficient.

L'any 2016 la situació econòmica ja era bastant dolenta, i la companyia de Sobera i Santamarina va generar unes pèrdues de 77.000 euros. Encara que sembli una xifra bastant baixa, aquesta no té en compte el que tenia i el que devia —que en economia d'empresa es coneix com l'actiu i el passiu—. I és que l'empresa posseeix vuit milions d'euros, però d'aquests només una mica més d'un milió d'euros són nets. Una quantitat irrisòria per totes les despeses que ha d'afrontar.

El teatre, en mans de ‘Pescaderías Coruñesas’

Aquests problemes econòmics van arribar a tal punt que Sobera es va veure obligat a vendre el Teatre Reina Victoria. El dia d'avui, l'espai que un dia va pertànyer al presentador és propietat de la societat 'Pescaderías Coruñesas', formada per Evaristo García Gomez i els seus fills.


D'aquesta forma, el teatre té el futur assegurat, ja que són poques les empreses que avui dia puguin presumir de tenir un actiu que superi els 89 milions d'euros, i d'arribar a facturar uns 3.400.000 d'euros nets com a resultat d'un exercici.


Comentaris

envia el comentari