Carlos Sobera fa les paus amb una de les col·laboradores vetades de 'SV'

La col·laboradora en qüestió ha estat un mes sencer sense poder assistir al plató després d'una forta esbroncada del presentador

Carlos Sobera renyant a Oriana Marzoli i Carmen Gahona a 'Tierra de nadie'
Carlos Sobera les va amenaçar amb no tornar a comptar amb elles al plató | Telecinco

Fa just un mes, Carlos Sobera, presentador dels debats dels dimarts de 'Supervivientes', protagonitzava una forta topada amb Carmen Gahona i Oriana Marzoli, en considerar que aquestes no estaven respectant el seu treball, protagonitzant enfrontaments a cada estona i interrompent així la naturalitat del programa.

El presentador va advertir les col·laboradores i els va fer saber que si la seva actitud seguia per aquest camí, el programa deixaria de comptar amb elles, en considerar que no estaven fent bé la seva feina. L'amenaça es va acabar consumant i les dues no van tornar a aparèixer la setmana següent.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Semblava que el seu càstig només duraria una setmana i serviria perquè ambdues col·laboradores prenguessin consciència, però finalment, l'escarment ha durat quatre setmanes i fins ahir no s'ha pogut veure a una de les protagonistes de nou al plató de 'Supervivientes' .

 

Oriana torna a treballar amb Carlos Sobera

Encara que cap dels dos ha fet referència als fets del passat, Oriana ha tornat a incorporar-se a l'equip de tertulians dels dimarts. La pitjor part de tot sembla que se l'ha endut Carmen Gahona, que segueix sense aparèixer en escena. En realitat, l'absència de Gahona també podria estar relacionada amb les restriccions del coronavirus, que limita la presència de col·laboradors al plató.


Comentaris

envia el comentari