Carlos Sobera presentarà un nou programa a Telecinco sota el nom 'Volverte a ver'

El presentador basc se suma al nou projecte produït per Bulldog TV
El presentador de 'First Dates', Carlos Sobera, també presentarà 'Volverte a ver' a Telecinco. | Cedida

 

Després que Telecino decidís treure de la seva graella el programa dirigit per Jorge Javier Vázquez i Jordi González, 'Hay una cosa que te quiero decir', la cadena ja està pensant en un nou espai televisiu per als primers mesos del 2018. 

 

Amb una temàtica similar, 'Volverte a ver' es convertirà en el nou 'talk show' del prime time, presentat per Carlos Sobera, segons informa 'Vanitis'. El presentador basc serà l'encarregat de dirigir aquest nou projecte de Bullgog tv, una productora que ha creat més programes per a la cadena com són 'Supervivientes' o 'Mujeres y hombres y viceversa'. 

Carlos Sobera no deixarà de presentar el programa «First Dates». | Cedida.

 

Els sentiments com a protagonistes

En aquest nou programa, els sentiments es convertiran en els principals protagonistes, convertint el programa en una de les grans apostes del grup audiovisual per als primers mesos del nou any. Cal destacar que Telecinco torna a recórrer a aquest tipus de programa, malgrat que l''All you need is love...o no' de Risto Mejide va ser un autèntic fracàs. 

 

Relacions perdudes, trobades inesperades, retrobaments, desacords i segones oportunitats estaran presents entre els relats dels personatges anònims que acudiran cada setmana al programa de Telecinco. Ara mateix, ‘Volverte a ver’ es troba en fase de càsting i producció.

Carlos Sobera torna a Telecinco. | Telecinco

 

Carlos Sobera torna a Telecinco

També és important destacar que Carlos Sobera torna un altre cop a Telecinco, després de presentar i dirigir el concurs 'The Wall: Cambia tu vida', el qual es va emetre durant tota la temporada d'estiu. 

 

Així doncs, el presentador basc haurà de compaginar la seva nova feina com a presentador de 'Volverte a ver' —programa d'emissió setmanal— amb el seu actual 'dating show' de Cuatro, 'First Dates'.

 

A més, i durat aquestes festes de Nadal, Sobera estarà al capdavant de 'Little Big Show', l'adaptació espanyola del concurs infantil de talents nord-americà. Una producció que, per sort,  ja es va realitzar aquest passat estiu aprofitant les vacances dels més petits. 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris