Primer pla de Carlos Sobera.

Carlos Sobera reapareix amb poca roba per explicar què passa amb el seu cos

El presentador ha començat les seves vacances

Després d'una intensa temporada de feina, per fi, per a Carlos Sobera han arribat les seves vacances. Com la resta dels seus companys, el presentador podrà gaudir del mes d'agost tranquil·lament abans de tornar a la rutina.

La veritat és que el basc estava desitjant fer les maletes per marxar cap a un lloc on pugui relaxar-se sota el sol i gaudir de la costa. No és estrany perquè aquest any ha estat força intens per a l'exprofessor.

Encara, en general, tot li ha anat molt bé, Carlos Sobera ha hagut de posar-se al capdavant, novament, d'un famós concurs de la cadena on treballa. Així és, ens estem referint a Supervivientes, que any rere any és líder d'audiències.

Tot i això, malgrat que aquesta ha estat l'edició menys vista segons la cadena, el presentador sap que ha estat tot un èxit i està content amb el resultat obtingut. Per tant, pot marxar de vacances tranquil.

Primer pla de Carlos Sobera en un photocall
Carlos Sobera marxa de Madrid i es refugia la costa. | GTRES
 

Carlos Sobera s'acomiada de Supervivientes

No hi ha cap mena de dubte que Supervivientes 2022 ha anat com estava previst. Hi han participat cares conegudes, han sorgit noves relacions i, fins i tot, hi ha hagut alguna polèmica.

Per tots aquests motius i molts més, el concurs ha aconseguit mantenir-se. Això sí, tot i que no va tenir cap rival a la seva franja d'emissió, la veritat és que ha estat una de les finals menys vistes de la història del format.

D'altra banda, tot i que Carlos Sobera no va ser a la final del concurs, sí que es va poder acomiadar de Supervivientes perquè ell va ser l'encarregat del debat final. De fet, en un principi, el responsable de posar-se al capdavant de la gala havia de ser Ion Aramendi, però Sobera va haver de substituir-lo perquè el periodista acaba de ser pare per tercera vegada.

Després del debat final del diumenge passat, 31 de juliol, el presentador va dir 'adeu' al concurs fins a la pròxima edició. Per aquest motiu, no ha dubtat ni un segon a fer les maletes amb la seva dona, Patricia Santamarina, i desconnectar dels focus i de la ciutat de Madrid.

Així mateix ho ha afirmat la revista Diez Minutos, que han fotografiat el basc gaudint de les increïbles platges d'Espanya. Als seus 61 anys, Carlos Sobera ha ensenyat el seu cos al costat del mar.

D'altra banda, Carlos Sobera ha revelat que està de vacances, així que el presentador ha donat la benvinguda a la temporada de calor. «Adeu juliol, hola agost. El mes en què faré anys...», escrivia publicant una selfie al seu perfil d'Instagram.

Així és, el basc farà anys l'11 d'agost, i complirà 62 anys. Això sí, com s'ha pogut observar, es troba millor que mai i ell mateix ho demostra així de clar.

La trobada entre Carlos Sobera i Anabel Pantoja

Carlos Sobera està vivint una de les seves millors etapes professionals. Des que va fitxar per presentar Supervivientes l'any passat, no ha deixat de rebre noves oportunitats laborals. Això sí, malgrat que aquest concurs li aporta grans moments, també ha hagut de fer front a algun problema.

Justament, en el debat final, quan menys s'ho esperava, va haver de fer front al fet que una exconcursant del format li parés els peus en directe. Amb motiu de l'entrevista a Anabel Pantoja i a Omar Sánchez a Déjate querer, el basc va voler saber l'opinió del nou xicot de la influencer, Yulen Pereira.

«Però, Yulen, la teva sensació quina és? Perquè has dit que no vols ser un segon plat...», preguntava a l'esportista. I la cosina de Kiko Rivera no va dubtar a saltar. «Que lleig! Tot això és molt lleig. Crec que es va fer una cosa molt bonica per part d'aquesta productora i d'aquest programa tan meravellós», deia la neboda de la 'tonadillera'.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira.
Anabel Pantoja ha defensat el seu nou xicot. | Telecinco
 

«El que vas fer em sembla meravellós perquè vas assumir un risc enorme, és d'un valor extraordinari voler tancar etapes», es va intentar defensar Carlos. «És clar, perquè és una persona que val la pena i s'ho mereix, sempre amb respecte. I això de segon plat... no m'ha agradat», va contraatacar Anabel.

«Això va passar ahir. És inevitable, sobretot, perquè sou aquí avui, tots dos, que traiem el tema i ho parlem. I això de 'segon plat' ho va dir al seu moment Yulen i he volgut saber si, després d'aquesta trobada, ell podia pensar això», deixava clar Carlos Sobera.