Carlos Sobera repta Lara Álvarez en directe

La presentadora s'ha pres al peu de la lletra el repte del seu company

Lara Álvarez a 'Supervivientes'
Carlos Sobera repta Lara Álvarez en directe i ella respon | Telecinco

Carlos Sobera acostuma a posar Lara Álvarez entre l'espasa i la paret amb valoracions i jocs que mantenen en la distància, però la nit de dimarts va passar una cosa que poca gent s'hagués imaginat.

El presentador sempre se sorprèn amb les connexions de la periodista, que en cada emissió apareix enfilada en un lloc diferent, combinant posats sobre les roques i amagatalls entre plantes.

A l'inici del programa, Sobera li va dir a Lara que si algun dia apareixia pujada dalt d'un arbre, ell li tornaria el repte muntant-se a les altures de plató de 'Supervivientes'. Ella va respondre al presentador que no la retés perquè ella és capaç de tot.

Tot seguit, la connexió tornava a plató i el presentador oblidava el repte que li havia proposat a la seva companya, però la sorpresa va arribar quan Sobera va tornar a connectar amb Lara Álvarez.

Lara Álvarez, a les altures hondurenyes

El programa oferia un pla de la presentadora enfilada a la copa d'un arbre, mentre li deia a Sobera que és molt competitiva i que no hi ha repte que se li resisteixi. Davant d'això, el presentador admetia que, de nou, l'havia sorprès i que pensaria com compensar la seva companya per haver estat tan valenta amb l'atreviment que li havia proposat a l'inici del programa.

A la tornada, els col·laboradors del programa van aplaudir Lara Álvarez i van admetre que no els sorprenia perquè ella sempre compleix el que promet. D'altra banda, altres companys van preguntar al presentador què havia pensat de fer per a compensar el gest de la seva companya a Hondures. Estarem atents a com evoluciona aquesta picabaralla entre presentadors.


Comentaris

envia el comentari