IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Carlos Sobera se salta les normes de seguretat al plató de 'Supervivientes' en directe

Els protagonistes no han estat conscients del que ha passat

Carlos Sobera en una gala de Supervivientes
Carlos Sobera ha protagonitzat aquest moment amb Vicky Larraz | Telecinco

Els programes de televisió tenen l'obligació en aquests dies de ser un clar referent per a la població, donant exemple de bon seguiment de les normes de seguretat pròpies de l'estat d'alarma. Les distàncies de seguretat són bàsiques per poder dur a terme els programes que encara es continuen emetent, i això ha estat respectat en tot moment, fins a la nit d'aquest dimarts.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

En els últims minuts de la gala de 'Supervivientes',Carlos Sobera va demanar a Vicky Larraz que l'acompanyés per acomiadar el programa. Ella va llençar-se als seus braços, i ell va respondre també a aquest afectuós gest sense adonar-se que realment s'estaven saltant les normes de distanciament, que imposen una distància mínima d'entre 1,5 i 2 metres per evitar contagis del coronavirus.

Aquesta vulneració de les normes obliguen directament la cadena a extremar les mesures de seguretat i a realitzar segurament tests a tots els seus empleats per descartar que el virus hagi arribat a les instal·lacions de Telecinco.

Altres empleats de la cadena que s'han saltat el confinament

Una de les parts més criticades del triangle amorós entre Alfonso Merlos, Marta López i Alexia Rivas ha estat com els tres s'han saltat repetidament el confinament per desplaçar-se uns a les cases dels altres i, a més, fent-ho evident als diferents platós de televisió en què treballen.


Comentaris

envia el comentari