Primer pla de Carlota Boza, actriu de la sèrie La que se avecina

Carlota Boza, la filla d'Amador a 'LQSA', confessa el drama del seu pare real

Carlota Boza va patir una mort que va deixar al descobert el seu gran secret

Carlota Boza va començar a treballar a la televisió quan tenia cinc anys i de seguida va demostrar que era una gran actriu. La que se avecina, la ficció més popular de Telecinco, l'ha catapultat la fama i ara és una estrella. A la sèrie és filla de Pablo Chiapella, conegut com a Amador Rivas, però amb el seu pare real no té una relació tan bona.

Carlota Boza va confessar a finals del 2021 que el seu autèntic pare la va abandonar quan tenia nou anys, a ella i al seu germà Fernando. Aquest darrer també treballa a LQSA interpretant a Nano, un dels personatges més estimats de la ficció. Els germans Boza han patit molt i una trista defunció va deixar al descobert un drama que continua sent un tema molt comentat.

Fernando i Carlota Boza són germans a la vida real
Carlota Boza i el seu germà Fernando tenen bona relació amb Pablo Chiapella | Catalunya Diari

Carlota té molt poder a les xarxes socials, així que va aprofitar la seva influència per acomiadar-se de la seva gossa Gilda. Va explicar que la seva mare li va regalar la mascota després que el seu progenitor els abandonés de sobte. Gràcies a aquest detall va poder superar la difícil situació i el patiment forma part del passat, per això no té problemes a parlar del tema.

Carlota amaga molts secrets i la premsa del cor sap que és un personatge atractiu, per això la persegueix en tots els esdeveniments.

És una de les grans amigues de Victòria Frederica de Marichalar, la neboda més glamurosa del rei Felip. Intenta no parlar d'ella per no posar-la en un compromís, però ha reconegut que gaudeixen d'una relació especial.

Boza té prou experiència per adonar-se que el més adequat és explicar la veritat, per això ha parlat del seu pare. Aquest va desaparèixer quan ella era una nena, mentre estava triomfant a La que se avecina. És una gran actriu, però també somia crear les seves pròpies ficcions i treballar de guionista o directora.

Carlota Boza amaga els seus veritables plans

Carlota s'ha guanyat el respecte de tots els periodistes, que aprofiten qualsevol moment per preguntar-li sobre Victòria Frederica.

La jove no revela cap secret de la seva amiga, però dona declaracions interessants perquè sap que generen contingut. Està molt compromesa amb la seva professió i gaudeix d´una connexió especial amb els seus seguidors d'Instagram.

Carlota Boza amb un vestit negre
Carlota Boza ha tingut una infància delicada | GTRES

Boza va fer servir les seves xarxes socials per acomiadar-se de la seva mascota, que era un membre més dins de la seva família. Li va dedicar unes paraules que van ser comentades per altres actors com Eva Isanta, la seva mare a la popular sèrie de Telecinco. Entre elles hi ha una relació molt bona, ja que fa molts anys que treballen juntes a LQSA.

«Avui m'acomiado de tu, Gilda. El meu pare em va abandonar quan tenia 9 anys i la meva mare, intentant que no estigués molt trista, em va regalar una gosseta. Des de llavors ella m'ha acompanyat en tot, Gràcies per tots aquests anys i per estar sempre».

▶️ La Que Se Avecina sufre una nueva pérdida tras la de José Luis Gil

El text que l'actriu va escriure a les seves xarxes socials continua sent un tema molt comentat, ja que ningú no entén com la van poder abandonar. No ha donat més explicacions sobre això perquè entén que és un assumpte privat, però hi ha moltes teories a sobre de la taula.

Carlota Boza vol canviar de vida

Carlota fa massa temps que treballa a La que se avecina i no vol marxar de la sèrie, però la seva vida podria canviar en qualsevol moment. El portal Ecoteuve assegura que està estudiant a una escola per aprendre a dirigir els seus propis projectes. El drama que va originar la desaparició del seu pare no ha estat suficient per parar els seus plans.

Boza va concedir una entrevista i va explicar a què es vol dedicar quan hagi guanyat més experiència. «M'agrada el cinema de totes les seves formes, també m'agradaria escriure i dirigir», va declarar. La jove s'ha guanyat el respecte de tots els seus companys i considera Pablo Chiapella un membre més de la seva família.