Carlota Boza

Carlota Boza, de 'La que se avecina', es retroba amb el seu maltractador

L'actriu ha sigut molt valenta

Carlota Boza, més coneguda pel paper de Carlota Rivas a 'La que se avecina', s'ha trobat cara a cara amb la seva gran por. Sent molt jove, aquesta actriu ha hagut de viure un episodi que no oblidarà mai, però ara, per fi, ha reunit la força necessària per a fer-hi front.

La filla fistícia d'Eva Isanta i Pablo Chiapella sempre s'ha caracteritzat per compartir a les xarxes socials tota mena d'anècdotes, opinions i reflexions.

Carlota Boza amb un vestit negre
Carlota Boza, de 'La que se avecina': «El meu pare em va abandonar quan tenia 9 anys» | GTRES

Fa uns mesos, la jove va travessar un dels moments més durs de la seva vida, i no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de compartir-ho amb els seus seguidors.

Mitjançant una publicació a Instagram, Carlota va voler homenatjar la seva gosseta, Gilda, que va morir després de passar amb ella els onze millors anys de la seva vida. «Avui m'acomiado de tu».

«El meu pare em va abandonar quan tenia 9 anys. La meva mare, perquè no estigués tan trista, em va regalar una gosseta», va començar explicant.

«Des de llavors, ella m'ha acompanyat en tot. Gràcies, Gilda, per tots aquests anys, per ser-hi a les bones i a les dolentes. Gràcies per acompanyar-nos en aquesta etapa de la nostra vida i per formar part de la nostra família».

Ara, Carlota ha tornat a les xarxes socials per a explicar un altre dels moments més traumàtics que ha viscut els darrers anys.

Carlota Boza es desfoga a les xarxes socials

Carlota Boza ha volgut compartir amb els seus seguidors un episodi que l'ha marcat per sempre. I és que, amb només 12 anys, va ser víctima de violència masclista.

Dimecres passat, 4 de maig, l'artista va explicar públicament l'últim episodi d'aquesta història tan trista. Sense posar en context els seus seguidors, l'actriu, de 20 anys, va sorprendre tothom amb una confessió molt reveladora que va fer a Twitter.

Carlota Boza en un photocall
Carlota Boza ha sigut víctima de violència masclista | Europa Press

«Avui he tocat i he mirat als ulls el meu maltractador després de gairebé vuit anys», diu el tuit, que ha deixat tots els usuaris d'aquesta xarxa social amb la boca oberta.

«M'ha servit per adonar-me de com soc de forta i veure que puc amb tot», assegura Carlota Boza a continuació, demostrant que ja no li té por.

▶️ Carlota Boza recuerda el trauma que le provocó su padre mientras actuaba en La Que Se Avecina

Carlota Boza rep el suport dels seus fans

Només publicar aquest tuit tan commovedor, les xarxes socials es van bolcar amb Carlota Boza. En menys de 24 hores, l'actriu va rebre molts missatges de suport.

«Bravo per a tu, que has tingut la valentia de fer-ho. Sigui quina sigui la lluita, el que importa és afrontar-la, curar-se i tancar ferides», ha escrit un fan de Carlota.

Carlota Boza posant en un esdeveniment
La jove actriu té el suport dels seus fans | Europa Press

«Et diré una cosa que segurament sonarà estranya, però m'alegro molt que això hagi passat», ha començat escrivint un altre usuari. «La vida és molt dura, però això t'ha servit per a adonar-te ets tu la que porta les regnes. Ets molt més forta del que creus, no deixis que ningú ho posi en dubte».

I, tot que la gran majoria dels missatges que ha rebut Carlota Boza són de suport, hi ha persones que no acaben d'empatitzar amb ella. «Bla, bla, bla. Sou unes pesades», diu un altre comentari.