Primer pla de Carlota Corredera amb la mascareta posada

Carlota Corredera pateix un accident a 'Sálvame': «Que algú l'ajudi, hi ha sang»

Carlota Corredera ha hagut de ser rescatada per diverses companyes mentre es trobava presentant 'Sálvame'

Carlota Corredera va tornar ahir a 'Sálvame'. I ho va fer protagonitzant un accident que ha posat en risc la seva integritat durant uns instants. La presentadora tornava a la feina contenta de retrobar-se amb els seus companys després d'haver gaudit d'unes vacances que l'han portat fins a Formentera.

A més, aquest cap de setmana també ha passat per les Ries de Vigo, la seva ciutat natal i a la qual s'escapa sempre que pot per estar amb la família més directa. Així doncs, res feia presagiar que la presentadora patiria un accident durant la seva volta i que li amargaria una gran part de la tarda.

Durant la primera part del programa, Corredera es queixava del sistema que li aguantava la petaca del micròfon. Una petaca que s'aguantava a través d'un imperdible i que li subjectava l'aparell enganxat a la roba que ahir lluïa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sembla que aquest imperdible li estava donant problemes i aquests s'han aguditzat quan Carlota s'ha assegut a la cadira central del plató. En aquest moment sembla que l'imperdible s'ha obert i la part de l'agulla ha impactat contra l'esquena de la presentadora.

Una situació que ella mateixa ha intentat dissimular, però que li ha resultat impossible pel dolor que li estava generant. En aquest moment, Lydia Lozano i Anabel Pantoja s'han aixecat corrent de la seva cadira per intentar ajudar a Carlota.

Per a això, s'han llançat cap a la seva esquena per intentar treure-li l'imperdible i alliberar-la del dolor que estava patint. Un cop ha estat alliberada, la mateixa presentadora ha mostrat a l'audiència la mida de l'imperdible.

I la veritat és que en veure'l hem pogut comprovar que es tractava d'un artefacte de grans dimensions i que mal utilitzat pot resultar molt perillós per a la presentadora. Seguidament, el director del programa li ha preguntat a Carlota si s'havia fet sang, al qual ella ha respost negativament.

Sabent que el programa lluny de preocupar-se per aquest incident, en un primer moment s'han interessat per l'espectacle que es podia donar generat per aquest imprevist. Per assegurar que la lesió no havia deixat rastre, Corredera ha mostrat l'imperdible en un primer pla.

En aquesta imatge hem pogut veure que no hi havia rastre de sang i que per tant, tot ha quedat en un ensurt. No obstant això, el que no coneixíem és que aquest accident en directe s'ha sumat a un altre problema de salut. Un problema que Carlota Corredera arrossega des de fa setmanes.

L'altre accident de Carlota Corredera

La presentadora va explicar també que durant les seves vacances va patir una caiguda de cul i que li va deixar un important blau. Una zona que li va quedar totalment adolorida, ja que aquesta mateixa zona ha estat la que es va veure afectada ahir per aquesta punxada de l'imperdible. 

Ara Carlota Corredera ha tornat per quedar-se i seguirà acompanyant als espectadors de 'Sálvame' durant tot el mes d'agost. Cobrint així una part de les vacances de Paz Padilla i també les de Jorge Javier Vázquez, que no tornarà a Telecinco fins al pròxim mes de setembre.

No seria d'estranyar que a més de 'Sálvame', la presentadora rebi algun encàrrec més per part de Telecinco com ja va passar l'estiu passat amb la volta sobtada de 'Hormigas blancas'. Ara, l'absència de 'realities' podria fer que Corredera tornés a tenir un nou espai.

I tot després que la direcció li hagi assignat a Paz Padilla la presentació de la versió estiuenca de 'La última cena'. Una versió que està arrasant en audiència i que està sent recolzat pel gran públic, davant el deliri que produeix cadascuna de les entregues.