TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Carlota Corredera molt afectada en saber que pot quedar-se sense programa

La presentadora està veient com s'enfonsa en l'àmbit professional
Carlota Corredera al programa 'Cámbiame' | Telecinco

 

Carlota Corredera, presentadora revelació de Telecinco, afronta ara la seva pitjor etapa professional. La comunicadora no compta amb el suport dels seus caps, el que posaria en greu perill la seva continuïtat a 'Cámbiame'. Cal recordar que l'audiència del programa ha caigut dramàticament, el que ha fet que els directius del grup es plantegin prescindir d'aquest format i també de la presentadora.

 

I és que són cada vegada més les fonts que asseguren el final de Corredera, de 43 anys, a Telecinco. Així doncs, el famós espai de canvis estilístics radicals podria deixar d'emetre's molt aviat, tal com ha avançat 'Jaleos'. A més, aquest mitjà explica que potser la decisió més sensata, a causa de l'escassa audiència, seria deixar morir el programa, una opció que ha enfonsat anímicament a Corredera.  

 

 

 

Un substitut encara desconegut

Segons fonts de la cadena, el vertader motiu pel qual 'Cámbiame' encara està en antena és perquè: «No hi ha un substitut formal, tot i que van sonant noms i idees». Tot i això, aquests nous espais que podria estrenar Telecinco, no serien molt diferents en temàtica, per tant els assessors estilístics del programa sí que renovarien amb la cadena, però la presentadora no. Un cop molt dur per Carlota Corredera que començava a obrir-se camí a la pantalla petita.

 

Imatge d'arxiu de Carlota Corredera | Cedida

 


Mal ambient als passadissos de Mediaset 

Molts asseguren que la crisi d'audiències que està vivint Telecinco no afecta només a 'Cámbiame' o Carlota Corredera, sinó que és una cosa general que ha fet que hi hagi un mal ambient als passadissos de Mediaset. «Ella i els 'coach' estan cabrejats amb la direcció del programa perquè no entenen perquè no se'ls ha informat de tot abans. Aquests dies hi ha molt mal rollo als passadissos», explica una font molt propera als col·laboradors.

El compte enrere ja s'ha iniciat

Així doncs, sembla que el compte enrere pel final del programa ja ha començat i, segurament més aviat del que molts esperen, veurem una nova presentadora a Telecinco i, concretament, a 'Cámbiame'. Totes aquestes informacions estarien enfonsant a la gallega que sempre s'ha descrit com una persona molt perfeccionista i entregada a la seva feina. La mateixa font confirma: «Li costa entendre que hi ha coses que no depenen d'un mateix». 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris