Carlota Corredera amenaça de fer fora un col·laborador en directe: «O calles o te'n vas»

La presentadora de 'Sálvame' no permet que els convidats donin la seva opinió sobre la polèmica de Rocío Carrasco

L'arribada de la sèrie documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' ha generat diverses opinions en els platós de televisió i consegüentment molts enfrontaments entre col·laboradors. Així doncs, podem trobar col·laboradors que defensen a capa i espasa a Rocío Carrasco i altres que decideixen remar en contra i defensar a Antonio David Flores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Carlota Corredera defensa a Rocío Carrasco

No és cap secret si diem que Carlota Corredera s'ha convertit en una de les persones que defensen a Carrasco sense pensar-s'ho. Per aquest motiu, és l'actual presentadora dels debats especials i, a més, acompanyarà Jorge Javier Vázquez en la presentació de l'entrevista que concedirà Rocío Carrasco dimecres vinent.

Carlota sap que entre els seus col·laboradors hi ha gent que fa tot el possible per desacreditar el testimoni de Rocío Carrasco. Aquest és el cas del periodista i advocat Jesús Manuel Ruiz, que ha afirmat que el cas de Carrasco ha estat desestimat per un jutge, però la presentadora ha assegurat que s'estan esperant noves proves.

Tot i això, l'advocat ha volgut defensar el seu argument i ha iniciat una disputa amb Carlota Corredera. Però clar, Jesús Manuel no ha estat conscient que els presentadors sempre surten guanyant, ja que és la màxima autoritat en un plató de televisió, sempre sota la supervisió del director o directora del programa.

Per tant, Carlota Corredera ha decidit utilitzar el seu poder i advertir a Jesús Manuel que si no callava i deixava de donar falses informacions, seria expulsat de plató. Així doncs, l'advocat ha abaixat el to i ha fet cas a la presentadora.

Especial de Rocío Carrasco

María PatiñoKiko Matamoros han vist reduïdes les seves col·laboracions a 'Sálvame', mentre que altres col·laboradores com Laura Fa han augmentat les seves intervencions. L'expectativa és molt alta i s'espera molt de l'especial en directe amb Rocío Carrasco. De moment, només sabem que tindrà dos presentadors i que aquests seran Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera, però no s'han revelat els noms dels col·laboradors que estaran a plató.

S'ha rumorejat que l'especial no comptarà amb la col·laboració dels tertulians, però això posaria en el punt de mira als dos presentadors. Caldrà esperar per veure com es durà a terme.


Comentaris

envia el comentari