Carlota Corredera somrient en un 'photocall'

Carlota Corredera, eufòrica després de rebre una bona notícia familiar

La presentadora gallega ho ha anunciat en directe a 'Sálvame' aquest dijous

La pandèmia de Covid-19 ha capgirat la vida a tot el món. Han estat mesos molt durs, amb molta gent perdent éssers estimats i amb moltes famílies mantenint les distàncies per tal de no contagiar-se. Tot això començarà a millorar després que la vacunació hagi agafat bon ritme, portant l'esperança de veure més a prop dels tan esperats retrobaments.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

En aquest sentit, són moltes les persones que celebren la vacunació de les seves persones estimades. I aquesta mena de bones notícies estan arribant també als membres de 'Sálvame', que en els darrers dies ho han anunciat amb entusiasme. La darrera en fer-ho ha estat Carlota Corredera, que ha mostrat una gran alegria aquest dijous en ple directe.

La presentadora va comunicar la bona notícia en un moment gairebé insòlit per al programa. Estaven fent un repàs a l'entrevista realitzada el dia anterior a Rocío Carrasco, amb tots els col·laboradors posant-se d'acord i arribant a la mateixa conclusió: donar el seu suport a la filla de Rocío Jurado. En aquest moment, després de saludar la mare d'una companya, Carlota Corredera va aprofitar per donar a conèixer una grandíssima notícia. La presentadora no es va poder estar de celebrar amb els seus companys que una persona molt estimada per ella rebrà la vacuna ben aviat.

La mare de Carlota Corredera es vacuna aquest dissabte

En concret, parlava de la seva mare, que rebrà la primera dosi del vaccí aquest mateix dissabte. Mentre ho explicava, la cara de la presentadora era fidel reflex de la gran notícia, que ben aviat permetrà el retrobament amb ella. En aquest sentit, explicava que la seva mare, en saber la notícia, «ha ballat una 'muiñeira'», mentre ella s'arrencava amb el tradicional ball gallec. Ella mateixa cridava entusiasmada, tot assegurant que el fet que la seva mare es vacuni «significa que estem més prop de tornar-nos a veure!».

Així mateix, explicava que té moltes ganes d'aquest retrobament. «Tinc unes ganes de fer-te una abraçada, mamà…», deia. Després de mesos molt durs —amb la mort d'un oncle seu a causa de la Covid-19—, Carlota Corredera ha rebut la millor manera possible. Cal destacar que la presentadora gallega ha apostat per guardar les distàncies amb els seus familiars. Amb un «ja queda menys, mami», tancava aquest moment emotiu amb algunes llàgrimes als ulls.

La mare de Belén Esteban ja ha rebut la primera dosi

Carlota Corredera no és l'única persona vinculada amb 'Sálvame' que ha rebut bones notícies pel que fa a la vacunació de persones estimades. Fa poques setmanes, Belén Esteban explicava que la seva mare, María del Carmen, de 77 anys, havia rebut la primera dosi de la vacuna. 

L'endemà d'anunciar que la seva mare rebia el vaccí, va confirmar la notícia, mostrant alegria i felicitat: «La primera dosi posada. T'estimo, mamà».