Antonio David y Carlota Corredera en un montaje

Carlota Corredera envia un avís a Antonio David: «Estic preparada»

La presentadora de 'Sálvame' es pronuncia després de l'amenaça d'Antonio David

Carlota Corredera ha anat a veure el musical de Tina Turner que es va estrenar dijous passat a la Gran Via de Madrid. Somrient i fent gala del seu bon tarannà, Corredera ha volgut mantenir-se al marge de la polèmica amb Antonio David, però s'ha mostrat contundent.

No han estat uns mesos fàcils per a la presentadora de 'Sálvame'. Corredera es va implicar molt en la defensa del documental de Rocío Carrasco, fet que l'ha posat en contra dels defensors de l'exguàrdia civil. 

A més, ha tingut diverses topades amb alguns dels col·laboradors de Telecinco, que no li han posat gens fàcil. Per exemple, la seva defensa del feminisme en directe, fet pel qual es va guanyar bastants enemics, com ara Antonio David. Però, ara, no ha dubtat a enviar-li un avís ben clar.

Carlota Corredera no tem Antonio David Flores

La gallega estava disposada a passar una nit agradable al musical de Tina Turner. No obstant això, els mitjans de comunicació desitjaven conèixer la seva opinió sobre les últimes polèmiques d'Antonio David i la seva exdona.

Després d'uns mesos complicats, Carlota afirma que està molt millor. «Estic bé, de veritat, forma part de la meva feina», admetia. «Estic molt tranquil·la, ja vaig explicar que havia estat un mes d'agost molt complicat, però demà ja és octubre», afegia amb ganes de girar full.

La presentadora confessa que el que va viure és «aigua passada», però Antonio David continua remenant entre les cendres. Més encara tenint en compte l'amenaça que va fer després de guanyar el judici a Mediaset pel seu acomiadament declarat nul.

El pare de Rocío Flores ha advertit que aniria «per totes» i que caurien «un a un». Unes paraules dignes del típic caràcter desafiant d'Antonio David. 

Sobre la sentència favorable al marit d'Olga Moreno, Corredera no té res a dir encara que «respecta les decisions judicials». On sí que s'ha mostrat contundent és amb l'advertència que li ha fet al seu excompany.

«No li tinc gens de por, estic sempre preparada per a tot», començava dient. «Per descomptat, mai he amenaçat ningú i, fiins on jo sé, no he comès cap delicte», va sentenciar rotundament. «Tinc por que la meva gent pateixi, però no tinc por de res més», ha puntualitzat.

«Estic tranquil·la i no m'ha arribat cap demanda, només vaig assistir de testimoni al judici que tenia pel seu acomiadament i ja està», ha assenyalat.

Carlota Corredera desmenteix que hagi de ser acomiadada

L'enrenou que ha causat la implicació de Carlota en el cas de Rocío Carrasco ha arribat a perjudicar el seu treball. Alguns espectadors no es van mostrar partidaris dels seus ideals i la van acusar de tacar la imatge d'Antonio David.

Aquesta podria haver estat la causa del baix nivell d'audiència que va sumar 'Sálvame' durant el mes d'agost, quan Corredera era la presentadora. De fet, les xarxes van iniciar un boicot cap a la seva persona que demanava el seu acomiadament imminent.

Sobre aquest tema, la gallega també s'ha pronunciat i ha negat que sigui cert que la facin fora. «Ja ho he contestat diverses vegades i no li vull donar més importància, de veritat, està tot bé», afirmava.

«Estic tranquil·la, mai he tingut por, tot són 'fake news' i jo he estat víctima d'una d'elles», explicava. Corredera prefereix mantenir el silenci sobre el tema per no donar-li més importància, però es nega al fet que l'assenyalin pels seus ideals.

«No pot ser que per defensar els drets de les dones estigui en el punt de mira», ha dit contundent. A més, ha confessat que segueix mantenint una relació amb Rocío i que hi parla "habitualment".