Carlota Corredera al programa Sálvame secant les seves llàgrimes dels ulls

Carlota Corredera confessa per què ja no la veus a 'Sálvame'

La gallega no presenta el seu programa des d'abans de la mort de Mila Ximénez

Carlota Corredera va saltar a la fama per ser una de les directores de 'Sálvame'. No obstant això, tampoc va trigar a demostrar el seu talent davant de les càmeres. Així doncs, aviat va posar-se al capdavant del programa.

Temps després, s'ha convertit en una de les cares principals de Telecinco, fent que els espectadors hagin notat la seva absència en les últimes setmanes. Alguns reporters van poder veure-la en la vetlla de Mila Ximénez, però no ha tornat a aparèixer a les nostres pantalles.

La veritat és que la presentadora genera molts sentiments trobats, ja que no tothom està d'acord amb els seus ferris posicionaments. Des que va presentar 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', les xarxes socials van perdre la paciència.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Hi ha qui assegura que està aprofitant-se de la causa feminista per cridar l'atenció. Fins i tot han recordat moments en què contradiu els seus valors. Així, no hi ha dubte que la seva presència genera un gran enrenou, però en el món de l'espectacle això és una cosa molt positiva.

Els espectadors comenten cadascun dels seus moviments i, en veure que fa molt de temps que no dona senyals de vida, estan començant a especular. Per això ha estat ella mateixa qui ha aclarit tots els rumors, compartint una fotografia al seu compte d'Instagram.

Amb això es veu que la gallega està gaudint de les seves vacances estivals, abans que li toqui el torn a Jorge Javier Vázquez. I és que recordem que és l'encarregada de substituir-lo durant els períodes en què decideix respirar una mica.

Part del públic sospita que entre ells no hi ha bona relació. I tot perquè ambdós competeixen per un mateix lloc: el tron de 'Sálvame'. Tanmateix, en més d'una ocasió han desmentit la teoria assegurant que tenen un tracte excel·lent fora de càmeres.

La reaparició més esperada de la comunicadora

Carlota ha decidit distanciar-se de la pressió mediàtica i gaudir d'una temporada apartada dels focus. Però, avui és l'últim dia d'aquest retir, així que ha publicat un petit text a les seves xarxes socials per deixar testimoni de l'esdeveniment.

«Tinc desenes de fotos en el meu rodet de l'últim mes, però crec que aquesta és la que millor representa la meva felicitat a l'estiu. Soc de mar, soc de juliol».

L'audiència està ansiosa per veure el retrobament amb Rocío Carrasco, ja que han entaulat una bonica amistat arran de l'emissió de la docu-sèrie. Ara seran companyes en el mateix programa i tothom vol veure com es porten treballant juntes.

Alguns experts asseguren que al programa vespertí de Telecinco no hi ha espai per a tantes estrelles. Per això, és possible que el pas del temps generi molts frecs entre els col·laboradors.

El primer a reconèixer que no s'ha sentit còmode durant el regnat de Rociíto ha estat Kiko Matamoros. De fet, el tertulià s'ha enfrontat a moltes persones per poder manifestar la seva opinió.

La veritat és que tots han patit cert desgast, així que els que han pogut s'han distanciat de la televisió una temporada. Corredera ha tingut la sort de respirar una mica, tot i que la pau ja ha arribat a la seva fi.

«Avui acaben les meves vacances i només us puc desitjar que tingueu un estiu meravellós als que comenceu o esteu a punt de donar-vos una bona capbussada», escriu.

La presentadora ha triat Formentera per desconnectar de la pressió televisiva. És més, David Valldeperas, un dels seus companys, ha estat testimoni d'aquests dies tan agradables.

Tots dos tenen molta amistat i han decidit estiuejar junts, ja que tenen per davant una temporada força atrafegada. I tot perquè Telecinco emetrà a la tardor 'En el nombre de Rocío', la segona part del polèmic documental.

Així, tot fa pensar que la filla de la Jurado tornarà a revolucionar la premsa rosa. I, en aquesta ocasió, se centrarà en la família Mohedano, un clan que va contribuir al seu exili mediàtic.