Primer pla de Carlota Corredera amb cara de circumstàncies

Carlota Corredera pren una dràstica decisió després de la mort de Verónica Forqué

Carlota Corredera explota contra els seus enemics i revela la seva estratègia

Carlota Corredera, periodista i presentadora de Telecinco, fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació, motiu pel qual s'ha convertit en una estrella. Tot i això, ha hagut de pagar un preu massa elevat per formar part de la plantilla de 'Sálvame', un dels programes més famosos de la televisió.

I és que, recentment, ha confessat què ha hagut de fer per aïllar-se i així aconseguir que les crítiques que rep no l'afectin més del compte. Malgrat que la presentadora gallega mai ha comptat amb la simpatia del públic, en els últims temps, però, la seva situació mediàtica és més extrema que anys enrere.

Tot va començar amb un projecte que ha fet història dins la premsa del cor: el documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Un programa que ha tret a la llum l'infern que va patir Rocío Carrasco al costat d'Antonio David Flores, el seu exmarit.

En el cas de Corredera, confia cegament en el testimoni de Rocío Carrasco i per això s'ha posicionat com la seva gran defensora als platós de Telecinco. Un atreviment que li ha costat un disgust força seriós: els espectadors s'han llençat sobre d'ella a més d'insultar-la contínuament. De fet, la situació ha arribat fins al punt que la presentadora no ha tingut més remei que vetar certs comentaris a les seves xarxes socials.

D'altra banda, Carlota assegura que la mort de Verónica Forqué ha marcat un abans i un després, i que tothom hauria d'aprendre alguna cosa. Alguns mitjans asseguren que l'actriu va posar fi a la seva vida perquè no suportava els atacs que va rebre durant els últims mesos mentre participava a 'Masterchef Celebrity' i l'audiència no va portar-se bé amb ella.

Verónica Forqué durant un photocall a Madrid.
Verónica Forqué ha deixat una empremta inesborrable al món de l'espectacle | GTRES

Els experts han deixat clar que la mort de Verónica, Vero com li deien els seus amics, no es deu únicament a «l'assetjament mediàtic». Tot i això, ha servit perquè certes persones pensin dues vegades abans d'escriure determinats comentaris que poden ser perjudicials. De fet, malauradament, Carlota, presentadora de 'Sálvame', coneix de primera mà tot el que es pot arribar a patir.

Carlota Corredera ho confessa: «Insults i vexacions»

Carlota ha reflexionat a Sálvame sobre la mort de Verónica Forqué i ha confessat una cosa que està generant molt enrenou. Alhora, és la primera vegada que es pronuncia d'una manera tan contundent sobre un tema tan delicat: els «comentaris d'odi» que es fan a les xarxes socials. Segons ha explicat, ella ha hagut de vetar certes paraules per no assabentar-se del qual escriuen sobre ella.

Així doncs, la comunicadora gallega ha pres una decisió molt valenta: compartir la por i el rebuig que li produeixen certes actituds dels detractors. «Jo tinc posats un munt de filtres i paraules perquè no es publiquin alguns comentaris. Que trist que hagi de posar a les meves xarxes paraules claus perquè no hi hagi aquests insults, vexacions i humiliacions», declarava visiblement molesta.

L'actriu Verónica Forqué va decidir posar fi a la seva vida perquè no estava travessant un bon moment i és evident que les crítiques que va rebre no van ajudar-la. Per això, Carlota ha aprofitat aquest tràgic succés per intentar que els espectadors prenguin consciència de la gravetat del comportament. «Les persones que sortim a la tele i que tenim perfils públics també hem de cuidar la nostra salut mental», reivindica la presentadora.

Carlota Corredera explota: «Em sembla terrible»

Corredera ha parlat alt i clar sobre l'assetjament que rep per part dels seus detractors, ja que vol que la situació acabi com més aviat millor. «Em sembla terrible que en aquest país perquè sortim a la televisió, sembla que ens obligui a assumir a rebre assetjament i insults. No sé en quin contracte existeix la sentència que si ets personatge públic et poden linxar públicament cada dia i gratis».

A través d'això, és obvi que la gallega està cansada de mantenir silenci davant un fet tan injust i ha pensat que el millor era compartir el seu malestar amb el públic. És més, sembla que la mort de Verónica Forqué ha servit perquè la societat prengui consciència del perill de determinats atreviments, ja que l'actriu ha deixat un llegat impecable.