SOU FANS DEL CATALUNYADIARI:

💃 Doncs no us perdeu el nou grup de Facebook oficial. Informació i entreteniment a Facebook. FEU CLIC AQUÍ!

Carlota Corredera envia un 'zasca' als que critiquen els seus estilismes

La presentadora ha escrit un missatge al seu perfil d'Instagram que ha deixat els seus seguidors bocabadats
Carlota Corredera ha enviat un clar missatge a Instagram | Instagram

 

Carlota Corredera és notícia gairebé per cada gest que faci. Ser la presentadora de 'Sálvame' la majoria de dies d'emissió la fa estar de forma contínua en el punt de mira. Però més enllà de la seva professionalitat indiscutible com a periodista, Corredera ha d'aguantar crítiques pels seus estilismes.

 

La gallega acostuma a publicar al seu perfil d'Instagram els seus 'looks' diaris, fet que no agrada a tots els usuaris d'aquesta xarxa social. De fet, són moltes les fotografies de Corredera en les quals es poden trobar comentaris que li recomanen canviar d'estil, de complements, de formes i de pentinat.

 

 

El 'zasca' de Corredera a tots els que la critiquen

És tal l'allau de crítiques i comentaris que opinen sobre la seva forma de vestir, que Corredera ha decidit enviar un bon 'zasca' a tots aquells que perden el seu temps en dir-li com ha d'anar. A través d'una història d'Instagram, la periodista va escriure que: «Hi ha més estilistes per metre quadrat a Instagram que entrenadors de futbol a les grades dels estadis».

 

D'aquesta manera, Corredera ha volgut callar totes aquelles boques que, de forma gratuïta, dediquen el seu temps a posar en dubte els estilismes i la bellesa de la presentadora. Amb aquesta declaració d'idees, Corredera ha deixat clar que ha arribat de les seves vacances amb les piles carregades i disposada a defensar-se de tots aquells que vulguin atacar-la. I la veritat és que no és per a menys, després dels dies que va passar amb el seu marit i la seva filla a Grècia i, després, a la seva estima Galícia.

 

També et poden interessar...