IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Carlota Corredera s'indigna contra Gustavo González per unes fotos d'ella

La presentadora va encarar-se amb el col·laborador Gustavo González després que aquest titllés de «desagradables» unes fotografies d'ella en banyador

Imatge de Carlota Corredera a 'Sálvame'
Imatge de Carlota Corredera a 'Sálvame' | TELECINCO

La presentadora de ‘Sálvame’Carlota Corredera ha hagut de cantar les quaranta al col·laborador Gustavo González amb motiu d’unes fotografies, que han propiciat certa rancúnia entre els dos. La història es remunta a quan Gustavo González i Maria Lapiedra encara eren parella; aquesta última va revelar a la col·laboradora Laura Fa que Gustavo havia encarregat unes fotografies de Carlota Corredera en les quals apareixia en banyador.

 

Des de llavors, l’amistat entre Corredera i González s’hauria trencat, tot i que és ara quan surt a la llum la seva desavinença. Cal recordar que ells comparteixen plató diàriament al programa ‘Sálvame’, i que anteriorment ja s’havia palpat certa tensió entre els dos, tot i que no ha sigut fins ara que s’ha descobert el motiu.

Gustavo, envoltat de polèmica

Gustavo González però, no és l’únic front que manté obert. S’està especulant amb la idea que la ruptura entre el periodista i l’actriu porno María Lapiedra sigui només un muntatge per embutxacar-se una bona quantitat de diners. Respecte a aquest rumor, els col·laboradors van començar a atacar al periodista, i la caixa de pandora es va obrir i van començar a sortir altres temes polèmics, ja que alguns col·laboradors sospiten que tenen un ‘espia’ entre ells que està filtrant informacions personals: «Hi ha algú que està filtrant informacions personals dels col·laboradors o de coses que es diuen a les reunions», comentava Mila Ximénez.

Corredera s’indignava i contestava: «Em nego a viure amb por i a anar amb compte amb les coses que parlo (...) jo vull seguir venint a treballar com sempre, seguir parlant sense problemes, però si hi ha algú que es vol aprofitar del que explico, allà cadascú amb la seva consciència, perquè la meva està neta com una patena».

 

 

En acabar de dir això, Carlota es va voler referir a les citades fotografies ‘robades’, que Gustavo González hauria qualificat de «desagradables»: «No et perdono que diguessis que havies aconseguit que no es publiquessin unes fotos desagradables quan eren fotos meves en una piscina. Em sembla absolutament impresentable» va dir Corredera de manera rotunda.

El canvi físic de la presentadora ha estat motiu de polèmica durant els últims mesos a causa del canvi tan radical que ha experimentat la seva figura, que ha passat de patir sobrepès, a una silueta esvelta i saludable. Carlota se n’ha mostrat sempre molt orgullosa, i no se n’ha estat de publicar imatges d’ella mostrant la seva nova figura.

 

 

 

 

Comentaris

envia el comentari